На нашата планета освен хора и животни живеят и много

...
На нашата планета освен хора и животни живеят и много
Коментари Харесай

Как да разпознаем извънземните, живеещи сред нас?

На нашата планета с изключение на хора и животни живеят и доста други същества, които не са родени на Земята. Такива да вземем за пример са мистериозни създания, които известният екстрасенс Дорийн Върчу, назовава въплътени извънземни.

Те са натоварени със специфични задачи и имат свръхестествени качества. Но пък на външен тип не са разграничават кой знае какъв брой от елементарния човек. Въпреки това тези пришълци имат някои белези, по които могат да бъдат разпознати.

Така да вземем за пример за извънземния генезис на този видимо средностатистически човек може да подсказва дребната фигура и слабото телосложение, а костите им са фини, изяснява Върчу.

По думите ѝ по формата на очите на човек също може да се узнае дали той е по-специален. Тя разкрива, че въплътените извънземни, с които се е срещала, са имали формата на бадем, а крайчетата им са сочели надолу.

Друг симптом, по който тези невероятни създания, могат да бъдат разпознати, е техният неглижиран тип. За да не се набиват на очи, те не поставят някакви претенциозни и екстравагантни облекла. Обикновено наподобяват напълно обикновено и сигурно никой не би заподозрял какво се крие зад тази неугледна визия.

По-специално е и държанието на тези хора. Те са извънредно положителни, миролюбиви и всеотдайни. Тъй като тяхната задача е да оказват помощ на земляните, неведнъж можете да ги видите да вършат добрини, без въобще да желаят нещо в подмяна.

Въплътените извънземни също така нямат упоритост да се издигат в обществото, по тази причина и не са някакви значими публични фигури. Те обаче се стараят да са измежду допустимо най-вече хора, с цел да ги поддържат, когато те имат потребност от помощ. Както сами се досещате вероятно, тези създания ненавиждат измамите, насилието и интригите. Ето за какво не се замесват в сходни низости.

Можете да разпознаете пришълците и по радикално разнообразни им мироглед. Според Дорийн Върчу те не усещат нужда да основават обичайни връзки. Често пъти не влизат в брак и нямат наследници. Те не схващат някои наложени правила и не се и стараят да ги съблюдават.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР