На Марс е имало ядрена война преди 1.5 милиона години.

...
На Марс е имало ядрена война преди 1.5 милиона години.
Коментари Харесай

Екстрасенс: Извънземните са дошли на Земята след ядрена война на Марс

На Марс е имало нуклеарна война преди 1.5 милиона години. След нея доста от жителите на алената планета са пристигнали на Земята. Това съобщи нашумелият нравствен преподавател Сал Ракели пред ТВ7.

Неговите екстрасенски заложби са известни в целия свят. От близо четиридесет години учителят, ясновидец и мистик изследва човешките благоприятни условия. Той се занимава още с йога, лечения и разнообразни медитации.

Ясновидецът показа някои обстоятелства и за бъдещето на страната ни. Той не скри, че има метод в България да настъпят и положителни дни.

Българите ще живеят по-добре, когато първо трансформират себе си, а след това изискат смяна и в политиците си, посъветва специалистът по мистични въпроси.

Сал Ракели беше безапелационен, че България е хубаво място, имащо дълбоки исторически корени. Той не пропусна да спомене, че тук са се родили значими учители като Петър Дънов. Ясновидецът разяснява и икономическите компликации у нас. Той успокои, че рецесията тук е както в целия свят. Тя е в нашето схващане, уточни Ракели.

 Извънземни

Той означи, че за българина фамилията е нещо доста значимо и хората могат да се обединят, с цел да се оправят по-лесно с рецесиите, които предстоят.

Знам, че е мъчно за доста българи, само че и в целия свят е по този начин, успокои екстрасенсът.

Водещите на предаването попитаха духовния преподавател дали би трябвало да се опасяваме за нашето бъдеще. След този въпрос той изрично отсече, че страхът е единственото нещо, от което би трябвало да ни е боязън. Според него ние би трябвало да преодоляваме своите страхове, с цел да преминем в идващ стадий.

По думите му ние не би трябвало да укоряваме единствено политиците за живота, който имаме, защото те са отражение на самите нас.

Всеки би трябвало да промени нещо в себе си, с цел да види смяната в света, както споделя Ганди. За да бъдем подготвени да преминем в идващото духовно равнище, би трябвало да предизвикаме нашите системи от вярвания, разясни още Ракели.

Сал разяснява и облика на духовните водачи. Той ги дефинира като топки светлина, идващи от по-висши измерения. Според него те могат да дават съответни препоръки, защото не са въвлечени от земните проблеми.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР