На кратка тайна морска почивка в първите дни на септември

...
На кратка тайна морска почивка в първите дни на септември
Коментари Харесай

Румен Радев на тайна почивка в Царево

На къса загадка морска отмора в първите дни на септември са били президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава. Този път те избрали да курортуват на Южното Черноморие – добре прочут регион и на двама им, написа вестник Ретро.

Радев и Първата дама отседнали в Царево – обичана тяхна дестинация, която са посещавали и през предходни лета. Стопаните на хотела, където пренощували, запазили поверителност и не издали за наличието на ВИП гостите пред никого. Радеви обаче били видяни от туристи на плажа, макар че създали всичко допустимо, с цел да не се набиват на очи и да не се смесват с множеството.

За да се порадват на мира и усамотение, те плажували на един от дивите и неохраняеми плажове в остарялата част на града – Василико, където всекидневно няма доста народ, няма и платени чадъри и шезлонги, нито пък бар, откъдето човек може да си купи храна или пиво. Мястото е известно единствено на старите морски вълци в района. И там обаче президентът и брачната половинка му се натъкнали на почитатели, които не спрели да ги учат с взор, до момента в който те се препичали по бански. За Радев се знае, че е отличен плувец и фен гмуркач, а въпросният плаж предложил рискови условия за подводни спортове поради скалите в морето.

Президентът и Деси стояли до залез слънце на пясъка, а след това поемали на вечерна разходка в центъра на Царево и по крайбрежната улица, където някои от летовниците съумели да се щракнат за спомен с Радев.
Снимка: Ретро  Румен Радев на загадка отмора в Царево

Преди да заеме поста на „ Дондуков “ 2, президентът и жена му нормално почивали на закътани места, като техен любимец бил къмпинг „ Делфин “ до Ахтопол. Очевидно летуването на палатка към този момент не им е по усета и избират комфорта и удобствата на хубавите хотели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР