На изложението за потребителска електроника (CES) 2022 в Лас Вегас,

...
На изложението за потребителска електроника (CES) 2022 в Лас Вегас,
Коментари Харесай

Шах за КАТ - BMW с кола хамелеон!

На ревюто за потребителска електроника (CES) 2022 в Лас Вегас, BMW iX Flow с E Ink беше една от в действителност огромните атракции. Защото в прототипа е употребена цифровизация, с цел да се приспособява екстериора на колата към разнообразни обстановки и по отношение на самостоятелни стремежи. Машината може да се види в BMW World в Мюнхен от в този момент доникъде на март.

Специалното покритие на iX Flow с E Ink работи по сходен на читател на електронни книги. Специална обвивка за тяло съдържа няколко милиона цветни капсули. Възбудени от електрически сигнали, негативно заредени бели или позитивно заредени черни пигменти се събират на повърхността и по този метод трансформират външния цвят.

В не доста далечно бъдеще технологията предлага редица вероятни области на приложение, да вземем за пример за възстановяване на енергийната успеваемост.

Електрофорезното боядисване в BMW iX Flow с E Ink не употребява непрекъснато сила, а единствено за малко при измененията на картинката. Тъй като бялата повърхнина отразява слънчевата светлина доста повече от черната, интериорът се нагрява и по-малко. Така смяната на цвета понижава потреблението на сила и усъвършенства ефективноста на пробега.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР