На хората, които имат бензин в кръвта, трябва да се

...
На хората, които имат бензин в кръвта, трябва да се
Коментари Харесай

Пилотът Румен Дунев: На хората с бензин в кръвта трябва да се предложи алтернатива

На хората, които имат бензин в кръвта, би трябвало да се предложи опция и те да могат да изкарват силата си. Не може да има единствено драконови ограничения. Това съобщи в утринния блок на ТV7 автомобилният водач Румен Дунев, разяснявайки предложенията на Министерство на вътрешните работи за битка с войната по пътищата. „ Мисля, че пандизът е много тежка мярка. Отделно отнемането на едно транспортно средство за това, че единият от фамилията е карал с превишена скорост, лишава автомобила на едно цяло семейство. Следващият проблем, който идва на дневен ред, е корупцията. Голяма част от пътните служители на реда взимат подкупи. Мерките би трябвало да са по-комплексни”, безапелационен бе той.

Според него добра концепция в тази посока е гонките да станат регламентирани - теренът да е обезопасен, да участват полиция, пожарна и коли за спешна помощ.

Дунев сподели още, че законите в развитите европейски страни са доста строги. „ Поколенията израстват с тях и привикват, че би трябвало да ги съблюдават. У нас непрекъснато се вършат някакви ремонти в Закона за придвижване по пътищата. Честата смяна на разпоредбите води до тяхното неспазване”, сподели още той. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР