На фона на множеството служители, които си тръгват от работа

...
На фона на множеството служители, които си тръгват от работа
Коментари Харесай

Компаниите, от които служителите не искат да си тръгват

На фона на множеството чиновници, които си потеглят от работа като част от „ Голямото овакантяване “, е впечатляващо да се видят огромни компании, които към момента въодушевяват преданост.

От Resume.io са провели изследване измежду огромните компании с най-високи равнища на задържане на чиновниците в света.

Тези компании евентуално вършат нещо вярно, защото доста от чиновниците им оставят в тях за дълго.

За правенето на класацията от Resume.io първо са прегледали компании с най-вече чиновници във всяка от 13 съществени промишлености, включително самолетни компании, опазване на здравето и банкиране. След това са употребявали данни от LinkedIn, с цел да дефинират междинния стаж на чиновниците във всяка компания.

Служителите на HSBC Bank и Neutrogena нормално работят приблизително по 10.2 години в фирмите, което им оказва помощ да заемат челните места в класацията. И двете компании имат близо 100-годишна история.

Ето и кои са 10-те компании, от които чиновниците не желаят да си потеглят, съгласно Resume.io:

1. HSBC Bank Съединени американски щати
2. Neutrogena
3. Merck & Co.
4. Thomson Reuters
5. Pakistan International Airlines
6. TAP Air Portugal
7. Egyptair
8. Mary Kay
9. KLM Royal Dutch Airlines
10. Virgin Atlantic

Служителите на HSBC са с огромен капацитет, когато става въпрос за възнаграждение. Средната годишна заплата в банката е 97 000 $, съгласно Resume.io.

В Neutrogena междинната заплата е 66 000 $, съгласно Zippia. Тъй като компанията е поделение на Johnson & Johnson, чиновниците Neutrogena евентуално имат доста други облаги, включително наставнически отпуск в международен мащаб, застраховка за домашните любимци и заплатен отпуск за доброволческа работа.

Интересно също по този начин е, че във втората половина на челната десетка има пет самолетни компании. Средният стаж на чиновниците в тях варира сред 8.7 и 9.5 години, написа CNBC.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР