На финансовия и енергиен фронт войната между Русия и останалия

...
На финансовия и енергиен фронт войната между Русия и останалия
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич“: Как България застана във фокуса на кремълската пропаганда?

На финансовия и енергиен фронт войната сред Русия и останалия свят наподобява следва. В продължение на диалога за отхвърлянето на съветския енергиен ярем, този път онлайн, в студиото е енергийният специалист Стефан Гамизов. Докъде се простират желанията и от кое място стартират опциите за по този начин бленуваната енергийна независимост?

Щурмът на „ петата колона “ или по какъв начин България застана във фокуса на кремълската агитация? Възможно ли е с официализираните представители и с фермите за тролове от тук да мине ударът към Запада? Анализ на журналиста и създател на Фрог Нюз Огнян Стефанов, а по Skype се включва журналистът и PR специалист Татяна Кристи със свидетелства за безсилието на обществените мрежи да спрат виртуалното принуждение.

От бомбоубежището в Чернивци непосредствено в студиото в София. Малко след завръщането си от Украйна гостува специалистът по връзка при опасности и рецесии Петър Кърджилов. В ролята си на доброволец и с описа си на свидетел, Кърджилов ни съпровожда в пътуването – с хранителни запаси натам и с разказите на лягащите наопаки.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР