На ексклузивно събитие Мото-Пфое представи пред журналисти и партньори първият

...
На ексклузивно събитие Мото-Пфое представи пред журналисти и партньори първият
Коментари Харесай

Jaguar I-PACE поставя началото на нова ера в историята на марката

На извънредно събитие Мото-Пфое показа пред публицисти и сътрудници първият премиум електромобил в света Jaguar I-PACE. С нулеви излъчвания въглероден диоксид и без твърди частици новият I-PACE ни доближава по впечатляващ метод към визията на Jaguar за чисто, безвредно и стабилно бъдеще. Петместният SUV Jaguar I-PACE съвършено съчетава динамичността на състезателен автомобил с съвременни технологии от бъдещето.

ЕЛЕКТРИЧЕ СКО ЗАДВИЖВАНЕ
Свръхмодерната литиево-йонна батерия с потенциал 90 KW разрешава пробег до 480 км единствено с едно зареждане. Батерията се зарежда от 0 до 80% единствено за 40 минути чрез специфичните електрически станции, които обезпечават непрекъснат ток от 100 KW. Зареждането на батерията на Jaguar I-PACE може да се реализира и чрез най-обикновен контакт от стената у дома посредством стенна зарядна станция с изменчив ток от 7 KW за към 10 часа. Така до момента в който вие спите, автомобилът се зарежда.

ДИНАМИКА
Новият Jaguar I-PACE се задвижва от 2 електрически мотора, напълно създадени от Jaguar. Те са ситуирани върху предната и задната ос, предоставяйки впечатляваща мощност от 400 к.с. и 696 Нм въртящ миг. С тях Jaguar I-PACE е в положение да форсира от 0-100 км/ч за впечатляващите 4,8 секунди. Jaguar I-PACE се предлага с AWD задвижване, което обезпечава съвършено сцепление върху всевъзможен тип настилки. Идеалното сцепление се обезпечава и чрез литиево-йонната батерия на автомобила. Тя е ситуирана оптимално ниско в централната част сред двете оси. Това местонахождение разрешава хармонично систематизиране на тежестта 50:50 и доста невисок център на тежестта. Интелигентните технологии в автомобила за усъвършенстване на пробега включват система за предварителна климатизация на батерията. При режим „ включен за зареждане” Jaguar I-PACE автоматизирано ще увеличи, или понижи температурата на батерията, с цел да реализира оптимален пробег преди тръгване.

ДИЗАЙН
На пътя няма различен сходен автомобил, който наподобява или се кара като Jaguar I-PACE. Елегантният му, сходен на купе контур, е повлиян от супер автомобила Jaguar C-X75. Плавните и изчистени линии акцентират неговият премум темперамент, до момента в който нападателната предна решетка внушава смелост и мощност, скрити под капака на автомобила. За да се обезпечи съвършеното комбиниране сред изстудяване и аеродинамика, ребрата на предната решетка се отварят и затварят при нужда от изстудяване на автомобила.

В интериора се следи впечатляващо внимание към всеки подробност. Всички точки на досег в купето са самостоятелно проектирани за оптимален комфорт и приятност за лидера и неговите спътници. И макар, че наподобява като дребен SUV автомобил, Jaguar I-PACE дава интериорно пространство, сравнимо с това на огромните SUV коли. Под задните седалки има свободно място за предпазване на преносим компютър, таблет, книга и други Багажникът впечатлява с пространство от 656 литра. Когато задните седалки в автомобила се прегънат, това пространство се учеличава на 1453 литра.
По отношение на технологиите, Jaguar I-PACE се предлага с новаторска Electric Vehicle навигационна система, която прави оценка топографията на маршрута до дестинацията и данните от предходни пътувания, в това число и стила на шофиране, с цел да пресметна до оптималната акуратност вероятен пробег и статус на батерията.

ТЕХНОЛОГИИ ЗА СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ
Освен 12.3 “ екран за лидера с висока резолюция, Jaguar I-PACE разполага и с новаторска информационно-развлекателна система Touch Pro Duo с 2 touch screen екрана на централната подпора с размери надлежно 10 “ и 5 “.

Новият Jaguar I-PACE ще се предлага в България с 3 равнища на съоръжение – S, SE и HSE. Клиентът ще може да избира сред 12 цвята и 9 типа джанти. По отношение на интериора клиентите ще избират сред 5 типа седалки и 5 разнообразни цветове на интериора. Новият Jaguar I-PACE ще се предлага в България от началото на идната година, като първите коли се чакат през март. Официална ценова листа ще е налична в края на септември и началото на октомври 2018 година













Снимки: Пресиян Петров

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР