На един от най-популярните туристически портали AirBnB се появиха няколко

...
На един от най-популярните туристически портали AirBnB се появиха няколко
Коментари Харесай

Туристи плащат по $100 за да спят в микробуси, паркирани по улиците на Манхатън

На един от най-популярните туристически портали AirBnB се появиха няколко реклами, чиито създатели канят всички заинтригувани туристи да пренощуват в микробуси, паркирани по улиците на Манхатън в Ню Йорк. Цената на една нощувка в миниван " хотел " е 100 $, което е доста по-евтино от най-евтините хотели в региона.

Манхатън е един от най-престижните и скъпи региони в Ню Йорк. Цената на хотел или даже елементарен хостел на това място се разграничава доста от другите квартали на града. В тази връзка предприемчивите американци са измислили необикновен метод да печелят пари от туристи. Само за 100 $ на нощ, на туристите се предлага да пренощуват в микробуси, паркирани в профил на пътя.

В такива „ хотели “ могат да отседнат до трима души по едно и също време, само че вътре в колите няма обикновени улеснения. Наемодателите оферират да употребяват тоалетната в околните кафенета. Новият вид настаняване стана прочут след обява на туристически блогър, който преспал и описал ситуацията в един от тези микробуси. Мъжът споделя в детайли интериора на колата, а също по този начин се оплаква от неприятна миризма. Пътникът към този момент няма желание да употребява тази услуга.

След публикуването на видеото, нюйоркската полиция изтегля седем " хотелски " микробуса от улиците на Манхатън. Според формалната версия микробусите са изпратени на углавен паркинг заради проблеми с регистрацията. Разследването обаче не завършва дотук. Сега полицията проверява още от притежателите на транспортните средства, занимаващи се с тази лъжлива активност.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР