На днешната дата преди 54 години в Мелбърн, Австралия, се

...
На днешната дата преди 54 години в Мелбърн, Австралия, се
Коментари Харесай

Кайли Миноуг на 54: Не съм стара, не съм млада, златна съм!

На днешната дата преди 54 години в Мелбърн, Австралия, се ражда едно от най-съблазнителните миньончета в актуалния шоубизнес – певицата Кайли Миноуг.

Кайли безспорно е най-известна с певческата си кариера, само че истината е, че тя има още редица гении и с изключение на певица е и текстописец, а също кино и телевизионна актриса. Красавицата взе участие и в редица театрални постановки

Всъщност вратите на шоубизнеса се отварят за Кайли точно чрез малкия екран. Още като дете тя стартира да се снима в разнообразни ТВ продукции. Международна известност обаче ѝ печели присъединяване ѝ в сапунения сериал от 80-те години на предишния век "Съседи ".

След него лицето и името на Кайли са към този момент международно разпознаваеми, а в родината си тя е същинска сензация. Благодарение на ролята си в сапунената опера, едвам 19-годишна тя печели влиятелната за родината си премия – "Най-популярната актриса в Австралия ", трансформирайки се в най-младата дама в историята, печелила наградата.

Безспорно за триумфите на Кайли, най-малката от три деца, огромен принос има и майка ѝ – амбициозна жена, която е уверена, че децата ѝ са родени, с цел да бъдат известни. Затова тя води двете си дъщери – Кайли и Дани, и сина си – Брендън, от дребни по всевъзможни прослушвания.

Първият студиен албум на хубавицата е озаглавен Kylie. Албумът е признат добре, само че същинските триумфи занапред предстоят. Следващите ѝ албуми я трансформират в звезда и кумир за милиони, като с помощта на хитовите си части тя се подрежда измежду най-продаваните артисти в Европа и Съединени американски щати.

Хитът ѝ Can't Get You Out of My Head превзема и до през днешния ден, а единствено няколко дни след излизането си става номер едно във всяка страна в Европа, в няколко в Азия, като се подрежда на челна позиция и в класациите в Съединени американски щати.

A post shared by (@kylieminogue) on May 25, 2019 at 2:27am PDT

Това надалеч обаче не е най-големият триумф в кариерата на Кайли. Тя развива повече от трийсетгодишна музикална кариера, като единствената изпълнителка с изключение на Мадона, която има сингъл номер едно в три разнообразни десетилетия.

Броят на продадените ѝ албуми все още възлиза на над 80 милиона копия по света, а измежду множеството ѝ награди са се открояват "Грами ", "Брит ", две награди от видео оценките на MTV и две от европейските музикални награди на MTV.

Животът на Кайли обаче се прекатурва изведнъж, когато през 2005-а година на 36-годишна възраст ѝ откриват рак на гърдата. Миньончето е безапелационна, че съумява да пребори подлата болест единствено и само с помощта на ранната диагностика, която пък в нейния случай е била допустима поради обикновен обзор.

Противно на препоръките на мениджърите си Миноуг взема решение да не резервира диагнозата си в загадка и споделя с почитателите си през какво минава. Те от своя страна ѝ се отблагодаряват за искреността с безусловна поддръжка по време на частичната мастектомия и последвалите химио- и лъчетерапия.

Днес Кайли е здрава, усмихната и щастлива до новия си обичан – 8 години по-младия от нея изобретателен шеф на списание GQ Пол Соломонс. С него певицата се събра единствено година, откакто се раздели с 20 години по-младия от нея Джошуа Сакс, с който даже бяха сгодени.

Честит рожден ден, Кайли, както самата ти казваш за себе си – не си остаряла, не си млада, ти си златна!

A post shared by (@kylieminogue) on May 18, 2019 at 10:35am PDT
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР