На час по лъжичка научаваме за новия сериал на НВО,

...
На час по лъжичка научаваме за новия сериал на НВО,
Коментари Харесай

Още подробности за Огън и кръв - новият сериал по Джордж Р.Р. Мартин

На час по лъжичка научаваме за новия сериал на НВО, основан на различен бестселър на Джордж Р. Р. Мартин - " Огън и кръв ". Той споделя историята на " драконовия " жанр Таргариен, а досега знаехме, че Пади Консидайн ще извършва основната роля на крал Визерис Таргариен.

One key role is still being cast, but we hear (Penny Dreadful) is in currently in talks for it |
— Deadline Hollywood (@DEADLINE)
Ето кои са новите лица, които ще забележим. Оливия Кук ще е в ролята на Алесинт Хайтауър, щерка на Ото Хайтауър, който е " ръка на краля ". Най-желаната жена в Седемте кралства е израснала в Червената крепост и, с изключение на красива, е интелигентна и умела в дипломацията.

Мат Смит ще влезе в ролята на принц Демcн Таргариен, брат на крал Визерис. Той е боец и носи драконовата кръв във вените си. Ема д`Арси е последното допълнение към актьорския състав досега - тя ще е Ренира Таргариен, първородната щерка на Визерис.
 Game Of Thrones, предисторията House Of The Dragon и каква роля ще извършва Пади Консидайн в новия сериал
Зимата идва, предисторията на Game Of Thrones - също

Броим месеците

За момента премиерната дата на " Огън и кръв " не е известна, само че съгласно Deadline епизодите ще са 10, а с режисьорската задача ще са натоварени Гита Пател, Клеър Килнър и Грейг Яйтанес. Събитията в сериала се развиват 300 години преди тези в " Песен за огън и лед ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР