На българския пазарНов телевизионен канал дава трибуна на гражданската журналистикаВидимо

...
На българския пазарНов телевизионен канал дава трибуна на гражданската журналистикаВидимо
Коментари Харесай

Седмични новини за маркетинг и реклама

На българския пазарНов ефирен канал дава естрада на гражданската публицистика
" Видимо и невидимо ТВ " (ВНТ) се споделя новият информационно-аналитичен канал, който ще се концентрира върху така наречен гражданска публицистика. Нейните лица не са професионални публицисти, а анализатори и водачи на публичното мнение, част от които към този момент имат свои медийни артикули в интернет пространството, написа " Дневник ". Сред тях са водещите на " Контракоментар " Асен Генов и на подкаста " Свръхчовекът " Георги Ненов.

Съдържанието на ВНТ е ориентирано както към настоящи тематики от дневния ред на обществото, по този начин и към разбор на обществено-политическите процеси. Интерактивна и политематична, ВНТ се основава от компания, основана в Съединени американски щати, тъй че каналът остава отвън обсега на българските медийни регулатори.

Програмата на телевизия ВНТ към този момент се излъчва в мрежите на Neterra.tv, Elemenal Tv, " Кабел САТ-запад " и самостоятелни столични разпространители. Достига до над 100 000 клиенти.
Реклама Александър Варов оглавява интернационалния екип за цифрова реклама на United Media
Изпълнителният шеф на " Нет инфо ", компанията, която работи по развиването на екосистемата от цифрови артикули на " Нова броудкастинг груп ", поема редом нова позиция на равнище интернационално равнище. От тази година Александър Варов към този момент оглавява и новосформирания екип за цифрова реклама и продажби на United Media - медийното звено на притежателите на " Нова " United Group. Работата на екипа ще покрива пазарите от Югоизточна Европа, като задачата им ще бъде да разшири цифровия бизнеса на United Media в района. Дейността ще обхване 40 уеб страницата, част от групата. " Ще създаваме и прилагаме новаторски тактики за продажби, като подсигуряваме безупречна съгласуваност на другите пазари. Подходът ни постоянно ще се управлява от количествено измерими резултати и ние се ангажираме да разчитаме на числени индикатори за оценка и взимане на решения ", разяснява Варов за медиите.
Албена Колячева е новият маркетинг управител в " Макдоналдс България "
Тя има повече от 15 години локален и интернационален опит в региона на маркетинга и връзките на потребителски артикули. Албена Колячева ще дава отговор за развиването на устойчивата позиция на марката, който през 2024 година отбелязва 30 години на българския пазар.

Новият маркетинг управител има бакалавърска степен по маркетинг и магистърска степен по стопанско ръководство от Университета за национално и международно стопанство, както и бизнес квалификации от London Business School.
Реклама Подкаст | След AI революцията маркетингът ще бъде изцяло друг
Възможностите с изкуствен интелект да се основава наличие, както и да се автоматизира дистрибуцията му в разнообразни канали ще напише напълно нови тактики в корпоративната връзка. Това основава огромни рискове за сегашните огромни играчи в маркетинга и големи благоприятни условия за нови.

През ноември 2023 година " Капитал " провежда мастърклас за разнообразни практични приложения на AI и един от лекторите - Зоран Арсовски, приказва тъкмо за измененията, които предстоят в маркетинга. В този епизод от " Гласът на " Капитал " го поканихме да опише още повече по тематиката, като фокусът беше освен върху бъдещите благоприятни условия, а за това какво действително може да се прави сега и следва през околните месеци.
Гейминг шампионат за информационни организации
Освен на полето на информационните награди българските организации могат да премерят сили и в някои от най-популярните видеоигри. Гейминг надпреварата Good Game, проведено от TDB Play, ще се организира сред 28 и 31 януари, като всяка организация, желаеща да се включи, може да взе участие с един тим от трима души. От лист с общо девет игри, измежду които League of Legends, Counter Strike, FC 24 и Mortal Kombat, всеки тим има право да избера съответна такава, в която желае да се състезава във всеки кръг от конкуренцията и да забрани три други. Според уредниците шампионатът е подобаващ както за напреднали геймъри, по този начин и за неопитни фенове. Таксата за присъединяване е в размер на 1000 лева, които ще бъдат дарени за благотворителна идея. Турнирът ще се излъчва онлайн, а тимовете, приключили в топ 4, ще получат надлежно инфлуенсърски услуги от геймъри на стойност 5 хиляди лева, 3 хиляди лева и 1000 лева.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР