На 8 юни 2020 г. Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци“ отбеляза

...
На 8 юни 2020 г. Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци“ отбеляза
Коментари Харесай

ДП РАО отбеляза годишнина

На 8 юни 2020 година Държавно дружество „ Радиоактивни боклуци “ означи 16-тата годишнина от основаването си. На тази дата през 2004 година е формалната правосъдна регистрация на организацията и тя се празнува като Празник на предприятието.
През тази година събитието мина нетрадиционно и без всеобщи прояви. В началото на работния ден всеки чиновник на път към работното му място беше посрещнат със специфична картичка. В серия от 10 неповторими картички са закодирани послания, свързани с базови полезности, споделяни от работещите в Директива за птиците РАО: сигурност, честност, рационализиране, познание, отговорност, бистрота, бъдеще, история, блян, грижа.
Импровизирана експозиция на образния план на входа на всяко отделение и Главното ръководство на предприятието добави празничния резултат. В рамките на изложбата се вписаха и празнични обръщения от изпълнителния шеф – Дилян Петров, до чиновниците – с обособен фокус върху съответната работа на всички профилирани поделения, както и на ръководство „ Международни планове “ и Главно ръководство на Директива за птиците РАО.
„ Вярвам, че от ден на ден хора измежду нас виждат смисъла на това, което вършим. Здраве и благополучие на Вас и Вашите близки! Надявам се да продължим сполучливо напред! “, сподели във видеообръщение към всички във връзка празника господин Петров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР