На 31 май светът отбелязва Международния ден на блондинкитеТова е

...
На 31 май светът отбелязва Международния ден на блондинкитеТова е
Коментари Харесай

Днес е Международният ден на блондинките

На 31 май светът отбелязва Международния ден на русокоските

Това е мотивът в доста страни да се проведат състезания по хубост, в които имат право да вземат участие единствено светлокоси хубавици.

Въпреки че русокоските се славят като лекомислени и глуповати дами, неоспорим факт е, че огромна част от господата се разтапят при типа на руса кокона, написа

Според учените естествено русата коса подсказва за високо равнище на естроген или по-точно приказва за нараснала плодовитост, а това подсъзнателно притегля мъжете.

Специалистът по логика на психиката от Университета на Нантер Тиери Мейер счита, че мъжете оглупяват, когато срещнат русокоска.

Множество проучвания са потвърдили, че представителите на мощната половина на човечеството стопират да мислят трезво, когато контактуват с русокоси хубавици. Нещо повече - коефициентът на просветеност на мъжа спада и той е подготвен да направи нещо нелогично и даже неразумно.

Други изследвания сочат, че по този начин привлекателните за мъжете руси дами по-рядко развиват сполучлива кариера. Това се дължи на обстоятелството, че тъмнокосите дами се одобряват по-сериозно от сътрудниците си и по-лесно заемат високи постове. Това е и повода някои руси дами да желаят да потъмнят косите си.

Историята, несъмнено, помни и противоположните случаи, когато брюнетка преуспява, едвам откакто изсветли гривата си. Така се случва с холивудската актриса Мерилин Монро, която по рождение е била с тъмна коса, само че чак откакто става русокоска, завладява киното. От този миг нататък изрусяването се трансформира в същински шлагер измежду девойките.

Учените пък потвърждават, че точно перхидролът е отговорен за неприятната популярност на русокоските. Д-р Джери Ноф от Калифорнийския университет е провел проучване, в което са взели присъединяване естествени русокоски и дами с изрусени коси. Доброволките са срещнали доста инциденти в опита. С изненада откривателите открили, че изкуствените русокоски правят доста повече нелогични дейности от естествено русите дами.

Естествените русокоски обаче се оказват изчезващ тип съгласно експертите. Експертите плануват, че след 2202 година светът ще се лиши от тяхното наличие. Последната руса жена ще се роди във Финладия, предвиждат още биолозите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР