На 27 юли председателят на Партията за демократична независимост на

...
На 27 юли председателят на Партията за демократична независимост на
Коментари Харесай

Премълчават ли нещо САЩ относно първоизточника на COVID-19?

На 27 юли ръководителят на Партията за демократична самостоятелност на ЮАР и народен представител от Кейптаун - Анвар Адамс, разгласява публикация в локална медия със заглавие „ Опасно е да се политизират напъните за преодоляване на пандемията от Ковид-19 “.

В нея се споделя, че когато останалите страни по света поставят старания за преодоляване на епидемията с теоретичен метод, Съединени американски щати се пробват да политизират въпроса. Той предложи СЗО да изследва американската лаборатория във Форт Детрик.

В публикацията Адамс декларира, че в американската лаборатория Форт Детрик се съхраняват разнообразни смъртоносни вируси, като да вземем за пример вирусите на ебола, едра шарка, SARS, МЕRS и други. Имаше известие преди, че през есента на 2019 година преди експлоадирането на епидемията от Ковид-19, в лабораторията се е случил случай с приключване на вирус.

Адамс предлага при следенето на източника на Ковид-19, СЗО да изследва и лабораторията във Форт Детрик. Той уточни, че политизирането на въпроса от Съединени американски щати е доказателство, че те имат нещо да крият, съобщи Радио " Китай ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР