Войските на Владимир Путин претърпяха катастрофални загуби на бойното поле,

...
Войските на Владимир Путин претърпяха катастрофални загуби на бойното поле,
Коментари Харесай

Голям удар за Путин, тъй като 1200 руснаци бяха убити за 24 часа в битка за втория град в Украйна, Харков

Войските на Владимир Путин претърпяха пагубни загуби на бойното поле, до момента в който навлизаха във втория по величина град в Украйна, Харков.

Около 1210 съветски бойци починаха за 24 часа, когато хиляди си проправиха път през границата в опит да завладяват стратегически военни градове.

Харков, в североизточната част на Украйна, беше обект на ракетни офанзиви, удари с дронове и артилерийски огън от началото на войната на Русия, само че украинските военни началници предизвестиха, че непрекъснатите бомбардировки идват на ужасна цена. Докато хиляди към този момент са мъртви, 16 танка и 48 артилерийски системи също бяха унищожени по време на бруталната борба.

Междувременно украински удар по окупирания Крим неотдавна потопи миночистач на Черноморския флот и взриви огромна съветска петролна рафинерия в Туапсе с дрон камикадзе. Във връзка със международната боксова победа през уикенда на украинския първенец в тежка категория Александър Усик против британеца Тайсън Фюри, президентът Зеленски загатна за издръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР