На 24 септември Венера, планетата на любовта и парите в

...
На 24 септември Венера, планетата на любовта и парите в
Коментари Харесай

Венера срещу Нептун - илюзиите се превръщат в разочарования

На 24 септември Венера, планетата на любовта и парите в съпротива с Нептун, планетата на илюзиите и измамите.

Аспектът на Венера с Нептун може да провокира нереалистични цели и упования. Възможно отчаяние в персоналния живот, финансови загуби, като машинация или вложение в съмнителни схеми.

Тази съпротива на планетите най-вероятно кара хората да са подозрителни към другите, постоянно недоверчиви даже към тези, които са им близки. Някои може да се усещат излъгани, когато няма същинска причина за това, просто тъй като мозъкът им ги мами. Влиянието на Нептун може да трансформира мозъка в токсична среда, изпълнена с неустановеност заради прочувствената схватливост, която носи.



Опозицията на Венера и Нептун може да аргументи проблеми във взаимоотношенията. Да бъдеш прекомерно идеалистичен или доверчив може да докара до комплициране или отчаяние в любовта, което може да бъде пагубно за самочувствието. В множеството бракове могат да се прокраднат подозрения и сянката на недоверието да се настани трайно сред сътрудниците. Лесно може да се изпадне в самозаблуда.

Трябва да бъдете деликатни по всички въпроси, свързани с парите. Възможни са също и финансови проблеми, както и финансови загуби. Под това объркващо и лъжливо въздействие е по-вероятно да станете жертва на измамници, които желаят да се възползват от вашите грижи и самообладание.

Трябва да сте по-наясно с евентуалната заплаха от всевъзможни предложения, схеми или уеб сайтове за запознанства сега, макар че това не е най-хубавото време за намиране на идеалния сътрудник или вложения.

При този дисхармоничен аспект, връзката с Висшия разсъдък е прекратена. Фантазиите ще се поразвихрят малко. Добре е да се заобикалят алкохол, опиати, транквиланти и сънотворни, да се сведат до най-малко, в случай че не можете да се откажете. Водата в този момент съставлява особена заплаха. Избягвайте плуване и разходка в плавателни съдове, изключително в нетрезво положение или под въздействието на някакви медикаменти.



Може да се появи непотребен оптимизъм и лекомислие, че обстановката към вас е по-добра, в сравнение с е в действителност. Да не се форсират събитията. Някои проекти няма да се осъществен, очакванията ще отлетят в разнообразни направления. Голяма е вероятността от кавги. Изисква се такт и дипломация в връзките с хората.

Опасността от дезинформация е огромна, по тази причина бъдете доста деликатни. Човек даже да има доста работа, ще го влече повече към развлечения. През нечии глави ще минават изменнически мисли. Вие може да не влезете в тази категория, само че това е общата преобладаваща наклонност измежду популацията от този дисхармоничен аспект.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР