На 23 октомври тази година подсъдимата и нейни близки пътували

...
На 23 октомври тази година подсъдимата и нейни близки пътували
Коментари Харесай

Предадоха на съд жена за подкуп на полицаи


На 23 октомври тази година подсъдимата и нейни близки пътували по пътя Силистра – Шумен. Водач на автомобила, който бил със служебно прекъсната регистрация през август, бил недееспособен лидер. В непосредственост до зърнобаза " Сливак “ пътуващите в автомобила забелязали полицейски чиновници. Водачът бил обезпокоен, защото, като се изключи че не имал дееспособност за ръководство на автомобил, не носел и документи за идентичност. Спрял на пътя на към 400 метра от полицейския автомобил и направил противоположен завой, с цел да избегне инспекцията. След малко гонене колата била спряна.

Подсъдимата държала банкнота от 20 лв.. Била предизвестена няколко пъти от полицейския чиновник да прибере парите си. Въпреки това Анка М. оставила банкнотата на таблото на полицейския автомобил. На неправоспособния лидер били формирани 3 акта за административни нарушавания, а на един от пасажерите в колата била наложена санкция с фиш, защото пътувал без защитен колан.

Срещу Анка М. било формирано бързо произвеждане за рушвет, даден на полицейски орган. Предстои делото против подсъдимата да бъде планувано за разглеждане в Шуменския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР