На 22 декември българската православна църква почита Великомъченица Анастасия и

...
На 22 декември българската православна църква почита Великомъченица Анастасия и
Коментари Харесай

Съдба и характер на жените с името Анастасия

На 22 декември българската православна черква уважава Великомъченица Анастасия и дамите с името Анастасия имат имен ден.

Анастасия е измежду най-красивите и женствени имена. Момичетата с това име са сантиментални мечтателки, което обаче не им пречи да покажат дипломатичност, ловкост, самонадеяност и неизменност в точния миг. Носителките на името Анастасия се отличават със своята жизнеспособност и кокетство, на които може да се завиди.

Такива дами доста бързо биват забелязвани от мъжете, които изпитват предпочитание да ги закрилят и водят.

Цветовете, носещи благополучие на Анастасия, са зеленото и оранжевото. Късметлийското животно за Анастасия е котка, а щастливият ѝ ден е неделя.

Подходящи растения-талисмани за дамите с това име са орхидеята и дъбът. Фън Шуй детайл за Анастасия е водата. Камъните-талисмани за дамите със същото име са смарагд и опал.

Характер на Анастасия

Анастасия се отличава със мощна вътрешен глас, сериозен метод във всяко начинание, идеалистични възгледи и нежна психика. За нея също е присъща и мощната вътрешен глас.

Родената напролет Анастасия е сантиментална, прочувствена и артистична, по тази причина и бързо се трансформира в център на внимание. Често такива дами намират изява в театъра, малкия екран и на стилния подиум.

Родените през лятото девойки с името Анастасия са обществени, приветливи и доста земни. Обичат да оказват помощ на другите и да ги изслушват.

Родените през есента девойки са по-непредвидими и потайни. Сякаш никой не може да отгатне мислите им.

Анастасия, родена през зимата, е спестовна, остроумна и деликатна. Винаги взема единствено доста добре премислени решения.

Още в детството на дребната Анастасия прави усещане, че тя има голямо въображение. Красива, деликатна и артистична, тя бързо се трансформира във повсеместен любим на всеки. Освен това е прилежна ученичка, дисциплинирана и изпълнителна. Гледа да не основава проблеми в учебно заведение или вкъщи.

 жена Анастасия темперамент и орис

Още като дете Анастасия обича ръкоделието - плетене, шиене, което с времето може да се трансформира в професионална активност. Проявява бездънен интерес към естествените науки и физическите закони. Тя обожава декорирането. Също по този начин обича да пътува, като няма значение дали ще би трябвало да спи на палатка или в стая в първокласен хотел.

Анастасия е добър асистент в домашните каузи: тя готви добре и поддържа реда в къщата. Възрастната притежателка на името има доста мек и радушен темперамент, знае по какъв начин да не издава секрети и постоянно става страж на непознатите съкровени прекарвания. Винаги можете да се обърнете към нея за помощ.

Съдба на Анастасия

Такива дами са огромни мечтателки и романтички. Повечето от тях се омъжват относително рано. Не са почитателки на шумния нощен живот, инцидентните флиртове и изтощителните занимания. Харесва им фамилният уют. Добри домакини са и бързо се трансформират в сърцето на дома.

Разбират се релативно добра с роднините на брачна половинка си и нямат съществено спречквания с неговата майка. Отдават се изцяло на децата и фамилията. Тиха, спокойна, нежна и кокетна, Анастасия има потребност от доста мощен мъж, който да я брани и да се грижи за финансовата непоклатимост на дома.

Колкото и да е сантиментална, Анастасия мъчно би живяла дълго с човек, който не е предан и благонадежден брачен партньор. Все отново тя желае най-хубавото за децата си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР