На 2-ри юли започват тържествата по случай платинения юбилей на

...
На 2-ри юли започват тържествата по случай платинения юбилей на
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган и принц Андрю ще пропуснат юбилея на Кралицата

На 2-ри юли стартират тържествата по случай платинения празник на кралица Елизабет II. Няколко членове на кралското семейство обаче няма да застанат до кралицата за обичайното октриване на празненствата и фотография на балкона на двореца Бъкингам. Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл няма да участват на 70-годишнината от възкачването на трона на монарха, оповестява CNN.

Говорител на кралицата изясни, че единствено публично високопоставени членове на английското кралско семейство могат да вземат участие във военния церемониал в чест на монарха и да заемат някаква роля по време на тържествата.

След като херцогът и херцогинята на Съсекс се отхвърлиха от кралските си отговорности през 2020г., те могат да участват на юбилея, само че не могат да вземат участие в кралските действия. Това важи и за сина на кралицата - принц Андрю. Херцогът на Йорк се отдръпна от публичния живот като кралска персона през 2019 година след необятно осмивано изявление за BBC, в което се опита да оправдае обвиняването против себе си, че е направил полово посягане над малолетна, напомня Нова телевизия.

По време на платинения празник на кралицата до нея ще застанат другите ѝ три деца - Чарлз, Едуард и Ан, удостовери още представителят. Принц Уилям и брачната половинка му Кейт се чака също да участват, дружно със своите три деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР