На 2 октомври стартира тазгодишната стипендиантска програма на Huawei -

...
На 2 октомври стартира тазгодишната стипендиантска програма на Huawei -
Коментари Харесай

За трета поредна година Huawei стартира стипендиантска програма

На 2 октомври започва тазгодишната стипендиантска стратегия на Huawei - Huawei Scholarship program.

Целта ѝ, дружно с световната стратегия Seeds for the Future, е да приготви студентите за действителния бизнес свят, да усъвършенства познанията им от софтуерна позиция, само че и да обогати лидерските им умения. Програмите са едни от главните обществено виновни акции на Huawei. С тях компанията откроява най-хубавите и стимулирани студенти в региона на осведомителните и информационните технологии и им дава нови благоприятни условия за развиване.

След триумфа на стипендиантската стратегия през 2021 и 2022 година, в която общо 130 студенти от цяла България получиха стипендия в размер на две хиляди евро и минаха през онлайн образования, водени от специалистите на Huawei, тази година компанията ще награди нови 50 претенденти. Най-добрите участници в стипендиантската стратегия Huawei Scholarship program ще имат опцията да се включат и в световната стратегия Seeds For the Future, чието онлайн образование ще се организира в средата на ноември (13-21.11.23), a най-изявените ще имат опция да участват на формалната гала по награждаването за цяла Европа.

Изискванията към искащите да се включат в стипендиантската стратегия са следните: да бъдат настоящи студенти, да демонстрират мощен интерес към осведомителните и информационните технологии и да са подготвени да придобият нови познания и умения. За да се включат в програмата, претендентите е належащо да изпратят CV, мотивационно писмо и малко видео с дълготрайност до 3 минути на или.
Реклама
Кандидатите би трябвало да снимат разсъжденията си по една от трите тематики и да покажат своята креативност и познания:

Как се чака технологията да се развива в бъдеще - взор към живота през 2050 година Сравняване на днешния живот в цифрова промяна с предишното. По-добър или по-лош е животът ни през днешния ден? Как технологията се отразява на зелената сила и по какъв начин новата зелена сила може да направи живота по-добър?

Срокът за кандидатстване и изпращане на всички нужни материали е до 13.11.2023 година
Свързани публикации За втора поредна година " Хуауей Технолоджис България " награди отличници от Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи 11 септември 2023, 08:00 Дигитализацията може да бъде идващият мотор за стопански напредък в България 29 юни 2023, 08:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР