На 19 април от 17 ч. ще се проведе уебинарът

...
На 19 април от 17 ч. ще се проведе уебинарът
Коментари Харесай

Уебинар за химическите препарати в земеделието кани участници

На 19 април от 17 ч. ще се организира уебинарът " Химическите препарати в земеделието - значение за бизнеса и природата ". Той е последният от серията дискусионни онлайн събития за бизнеса, които
се провеждат от Икономедиа АД като част от плана финансиран по стратегия LIFE на Европейския съюз.

На фокус: връзката сред бизнеса и природата

Серията от 5 уебинара по плана и е ориентирана към бизнеси и дава практична информация за връзката сред опазването на природа и тяхната работата. Предишните събития дискутираха тематиките за:
1. и изгодите за бизнеса от непокътнатите естествени запаси на предпазените зони
2. Ограничения, рекомендации и европейски дотации за от " Натура 2000 "
3., показана от български евродепутати от разнообразни политически обединения
4. Енергията от в България

Специфичните тематики, които ще бъдат показани и дискутирани на 19 април с компании, работещи в селското стопанство, са: Презентаторите в уебинара

Д-р инж. Светла Николова е един от пионерите в България за разпространение на биопроизводството, запазване на агро-биоразнообразието, старите сортове семена, понижаване потреблението на химикалите и рисковите нови технологии в аграрната промишленост. Основава дружно със съидейници през 1999 и управлява компания в региона на биопроизводството от 2008 година Автор на книги и изявления както в научни издания, по този начин и в медии за необятната аудитория.

Роман Рачков е част от авторския екип на. Той е агроном, експерт по тропично и субтропично земеделие, дълготраен специалист по интегрирана и биологична растителна отбрана. Председател е на Българската асоциация по биологична растителна отбрана, има ползи в региона на инвазивните типове инсекти в Европа.

Изпратена е публична покана и до Министерство на земеделието с молба за показване на тематиката в уебинара и от формален представител на отрасловата институция.

За да се включат в уебинара на 19 април, участниците е нужно да подадат. Създадена е и опция за авансово задаване на въпроси до специалистите от заинтригуваните участници посредством, с цел да могат презентаторите да проучат и показват в уебинара и съответни проблеми от интерес за участниците.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР