На 19.01 популярният астролог Филип Филипов направи следната прогноза: много

...
На 19.01 популярният астролог Филип Филипов направи следната прогноза: много
Коментари Харесай

Астрологът, който предсказа земетресението в Турция: Очакват ни още трусове, разкри и каква е опасността за България

На 19.01 известният астролог Филип Филипов направи следната прогноза: " доста скоро можем да забележим съществени СЕИЗМИЧНИ ЯВЛЕНИЯ. По времето на Новолунието се осъществят редица силови и осведомителни линии по лицето на Земята, реализирайки сеизмичен риск... като най-съществено се засягат: Иран, Ирак, Грузия,!ТУРЦИЯ!...за тези области е налице КОД ЧЕРВЕНО. Трябва да се знае, че най-опасните дни са в интервала 20-26.01 и 2-8.02... ".

За страдание на 6-ти февруари прогнозата на Филипов се сбъдна и Турция и Сирия бяха разлюлани от съществено земетресение, което по последни данни е лишило живота на над 35, 000 души.



Днес в България бе усетено второ земетресение, осъществено на територията на Румъния, а Филипов написа през вчерашния ден в своята страница: “Както предизвестих преди 4 дни един от доста рисковите интервали е 13-23.02, като обясних, че оценката за сеизмичната заплаха за България е с КОД ЖЪЛТ. Днес 16:58 в Румъния се осъществя трус с магнитуд 5.3 М, като земетресението е усетено в София в това число. По този метод виждаме, че процесите не престават и рискът би трябвало да бъде овладян и следен. Бих споделил, че сеизмичният риск е напълно леко нараснал, само че остава в рамките на КОД ЖЪЛТО за България, само че е доста сериозен за Гърция, Турция и източните съседи на Турция. Предстоят съществени небесни процеси и затъмнения. ”



В предходна своя обява астрологът споделя още информация за риска, който съществува за територията на България: “За страдание съм задължен да предупредя, че толкоз сериозна поредност от сеизмични събития ще повлияе на прилежащи райони и ще задейства разломи, натрупали голямо количество сеизмична сила. Такива процеси са налични както в Турция, като Истанбул е директно обиден и там за жалост може да се осъществя до няколко месеца доста мощно земетресение, по този начин и всички прилежащи страни на Турция също са под заплаха. Относно България, в случай че се осъществя съществени трусове в Истанбул и на територията на Гърция наоколо до България, Вранча осъществя от 5-6 М и нагоре трусове, тогава към този момент ще има риск и за България. За момента, заплахата по отношение на България не е висока, само че въпреки всичко е налице и за това в прогнозата от 19.01 съм я оценил на КОД ЖЪЛТО за сегашния Лунен месец. ” - написа той.



В други свои постове Филипов предизвестява и че сега цялата Земя е активизирана сеизмично и в кратковременен проект (около седмица напред) се вижда, че източно от Япония, Южно от Сицилия и към Тибетското плато има струпване на нови данни за вероятни трусове.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР