На 16 май MoitePari.bg и Enterprise организират първото по рода

...
На 16 май MoitePari.bg и Enterprise организират първото по рода
Коментари Харесай

Форум обсъжда финансиране и достъп до капитали

На 16 май MoitePari.bg и Enterprise провеждат първото по рода си издание на бизнес конгрес Business & Finance 4.0 - Бизнес финансиране и достъп до капитали. Събитието ще показа информация за опциите за финансиране и привличане на спомагателни средства за напредък. Ще бъдат прегледани и трендовете с новостите в бранша. Акцент ще бъдат полемики за Blockchain, мобилни заплащания, Fintech пазар, както и мастър клас за насърчаване на практическите умения за ефикасното ръководство на оборотния капитал. Изложбената част ще даде опция за приемане на самостоятелни предложения, ефикасен нетуъркинг и персонални полемики.

Форумът Business & Finance 4.0 е събитие за новаторските, търсещите, можещите и съумелите бизнесмени. Той ще събере представители на банкови и финансови институции, потвърдени финансови специалисти, представители на бизнеса и на разнообразни бизнес асоциации и сдружения. Успешното ръководство на капиталите и свободния достъп до тях е основен фактор за триумфа на всеки бизнес. Взимането на верните финансови решения е най-важно в ръководството.

Събитието ще стартира с показване на финансовия разбор и анкета на MoitePari.bg, показани от изпълнителния шеф на компанията Деян Василев. Лектори в програмата ще са още Христо Стоянов – Европейски капиталов фонд, Райна Миткова Тодорова – ръководещ шеф на EOS България и ръководител на Асоциацията на колекторските организации, Гергана Стоичкова – шеф на Българска Финтех асоциация.

Финансовият портал MoitePari.bg и списание ENTERPRISE са водещи медии в сферите на бизнеса и финансите, с дълготраен опит в организирането на сполучливи събития, ориентирани към дребен и междинен бизнес. Медиите са обединени в задачата си да оказват помощ на дребни и междинни компании да взимат осведомени финансови решения и да реализират високи резултати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР