На 16 август в 12:38ч. е последното лятно новолуние за

...
На 16 август в 12:38ч. е последното лятно новолуние за
Коментари Харесай

Новолуние в Лъв: Чудесна възможност да започнем нещо ново в живота си

На 16 август в 12:38ч. е последното лятно новолуние за сезона, което се случва в 23-я градус на огнения знак Лъв. Новолунието бележи края на един цикъл и началото на нов 29-дневен цикъл. Новолунието съставлява моментът, в който Слънцето и Луната сплотяват силите си, тъй че резултатът е удобен и има страховит резултат върху всички зодиакални знаци.

Съединението на Слънце и Луна дава тонизираща сила, тъй че това е отлична опция да започнете нови неща и проекти. Можем да се оправим и с последователното освобождение на остарели привички, поведенчески модели и вкоренени вярвания, защото в този случай ние също се обновяваме духовно.

Новолунието в Лъв е чудесна опция да стартираме нещо ново в живота си, без значение защо става въпрос - смяна в метода на живот или навиците, връзка или осъществяване на концепция. Лъвът ни оказва помощ да бъдем по-упорити, а гъвкавостта, адаптивността и откритостта могат да бъдат решения на проблемите.



Новолунието в Лъв може да докара до напредък и дълбока промяна. Насърчава ни да бъдем себе си и да блестим по-ярко от всеки път. Това може да бъде същинско предизвикателство за доста от нас. Смелият Лъв ни изпълва със самочувствие, самонадеяност и обич и обезпечава голяма помощ при вземането на решенията, от които сме се страхували преди и трансформира освен нашето настояще, само че и нашето бъдеще.

Квадратурата на новолунието с Уран може да сътвори чувство за непредсказуемост, насърчавайки ни да прегърнем смяната. Време е да създадем крачка напред и да позволим на Вселената да ни покаже накъде да вървим, като в същото време приемем всичко, което ни се случва и просто се оставим на течението.

Новолунието в Лъв образува хармонични аспекти с Хирон и Северния и Южния лунни възли, което предлага невероятни благоприятни условия за душевно лекуване и духовно развиване. Това приказва за огромна помощ от ориста в новото начало. Укрепва и задейства вътрешната ни мощ, насърчавайки ни да се вслушваме в личната си истина и да следваме своя път. Не правете взаимни отстъпки, които не служат на душата и в случай че не са в сходство с това, което сте в реалност.



Този съюз на светилата се организира в знака Лъв, който като цяло съставлява ново начало на любовта, нови любовни истории, смелостта да изразим възприятията си, нашата креативност, огромното предпочитание за самоутвърждаване, опциите да изпъкнем и да се откроим, изключително посредством персонални гении и креативен качества. Целта тук е да намерите доста персонални области на развитие за себе си и зависи от всеки да работи в тази посока.

Новолунието в Лъв ще има мощно въздействие през идващите две седмици, само че ще се усеща още към месец. Това новолуние ще засегне най-много Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Особено удобно ще е за родените в третата десетдневка на знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец.

Нека божествената светлина ни води по пътя ни!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР