На 14 септември полицаите ще излязат на пореден протест. Искането

...
На 14 септември полицаите ще излязат на пореден протест. Искането
Коментари Харесай

Полицаите отново на протест


На 14 септември служителите на реда ще излязат на следващ митинг. Искането на синдикатите е заплатите на служителите на реда да се усилят със задна дата от 1 февруари, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Според заместник-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов, за това ще са нужни 136 млн. лв., с които ведомството не разполага.

СФСМВР ще организира брифинг пред Народното събрание с искане за успеваемост, резултатност и обезпеченост. Полицаите стачкуват и поради проблемите в ГДПБЗН и отрицателният резултат, до който ще докара тяхното задълбочаване, както и поради неналичието на действителен обществен разговор в Министерство на вътрешните работи. От 12.30 ч. в брифинга ще вземат участие Борис Прешелков - заместник-председател на УС на СФСМВР; Ивайло Димитров - заместник-председател на УС на СФСМВР; Илия Кузманов - заместник-председател на УС на СФСМВР; Илия Хрисимов - заместник-председател на УС на СФСМВР. Брифингът ще бъде последван от пожаро-приложна проява, която ще се организира на пл. „ Народно заседание “

В същия ден ще има и митинг от 18.30 часа в град Варна пред филиала на спектакъл „ Стоян Бъчваров “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР