На 11 май в София се състоя официалното представяне в

...
На 11 май в София се състоя официалното представяне в
Коментари Харесай

Световен топмодел с дебют у нас /СНИМКИ/

На 11 май в София се състоя формалното показване в България на новия напълно електрически SUV Volkswagen ID.4, който наскоро завоюва най-престижната автомобилна премия - „ Световния автомобил на 2021 година ”. Освен опцията да видят и прегледат новия модел, за първи път гостите на събитието можеха и да тестват новия Volkswagen ID.4 на място и по този начин да са измежду първите в страната, които да имат директни усещания от неговите благоприятни условия и държание в градската среда.



Със своя пресен външен дизайн и впечатляващо необятен интериор, новият електрически автомобил употребява голям брой съвременни решения за ръководство на функционалностите, контролни принадлежности и екрани, инфотейнмънт и асистиращи системи.

Той е е първият SUV на немската марка с напълно електрическо задвижване, както и първият електрически „ Световен автомобил ” на марката. В края на месец април ID.4 беше определен за „ Световен автомобил на годината 2021 ”, като надви над сериозната конкуренция в световен мащаб и победи в интернационалния конкурс за премиите World Car Awards.



За ID.4 в началото се оферират два размера акумулатори - при версиите ID.4 Pure и ID.4 City се употребява вид с чисто енергийно наличие 52 кВтч, която дава опция за изминаване на самостоятелен пробег до 348 км съгласно WLTP с едно зареждане.

Големите колела с диаметър от 18 до 21 цола акцентират спортния темперамент на електрическия SUV, до момента в който пътният луфт от 16 см е причина за сполучливо справяне и с леки офроуд терени. Електродвигателят е ситуиран на задния мост и се предлага в три разнообразни равнища във връзка с мощността. Във разновидностите ID.4 Pure и ID.4 City той развива 109 кВт (148 к.с.) или 125 кВт (170 к.с.), до момента в който при всички останали разновидности мощността е 150 кВт (204 к.с.).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР