На 1-ви юни отбелязваме международния ден на детето. По този

...
На 1-ви юни отбелязваме международния ден на детето. По този
Коментари Харесай

Спортът и здравето - най-хубавите подаръци за едно дете


На 1-ви юни означаваме интернационалния ден на детето. По този мотив ще ви срещнем с едно място в столицата, което развива децата ни физически, обществено и прочувствено посредством игри и развлечение.Всички знаем, че спортът е здраве, а родителите са наясно, че построява и по този начин нужната дисциплинираност - евентуално най-омразната дума за всяко дете. Знаете ли, обаче, че има метод да реализираме тези резултати посредством игри, музика и развлечение? Какво по-хубаво от това да гледаме по какъв начин децата ни се веселят и да виждаме какъв брой доста научават посредством това!

Точно това се случва в The Little Gym - международна спортно-образователна стратегия за деца на възраст сред 4 месеца и 12 години.Тук децата се развиват физически, обществено, прочувствено и интелектуално, без значение от спортния гений и физическите им благоприятни условия. Те основават нови другарства, построяват убеденост, учат се да поемат опасности и да бъдат смели, а заниманията се водят от квалифицирани инструктори, подготвени по сертифицирана методология за работа с деца.

Екипът на woman.bg отиде на място, с цел да се запознае с инструктурите, залата и две от майките, които водят децата си на тренировки там. Посрещнаха ни със слънчево въодушевление и усмивки, а от интервютата, които направихме, можете да разберете повече за това какъв брой значим е спорта за децата и по какъв начин може да способства за тяхното развиване само посредством игри и развлечение. Без конкурентна и сътезателна среда - единственото, което е от голяма важност, е със всеки идващ път те да се усещат по-уверени, по-сигурни и по-способни.

На днешния ден честитим празника на всички - дребни и огромни - и подсещаме, че спортът и здравето са най-хубавите дарове, които можем да създадем за едно дете.

Вижте видеото тук:

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР