МВР публикува списък на 15 разследвания на ГДБОП, по които

...
МВР публикува списък на 15 разследвания на ГДБОП, по които
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 12.04.2022 г.


Министерство на вътрешните работи разгласява лист на 15 следствия на ГДБОП, по които арестите са неосъществени поради липса на глоба от наблюдаващия прокурор, оповестяват от Българска национална телевизия.

От на следващия ден, 13 април, лицата, които идват от Република Северна Македония, Турция, Румъния, Сърбия, Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Израел и Египет, не е належащо да показват дигитален Коронавирус документ на Европейски Съюз за имунизация, за преболедуване или за извършено проучване или аналогични документи, съдържащи същите данни. Това подрежда министърът на опазването на здравето проф. Асена Сербезова със своя заповед, издадена през днешния ден.

Пламен Станчев поема ръководството на „ Летище София “ ЕАД със заповед на министъра на превоза и известията Николай Събев.

Министър-председателят Кирил Петков се срещна с представители на пътния отрасъл през днешния ден край София. В рамките на срещата ще бъдат разисквани проблемите в бранша, оповестяват от Българска национална телевизия.

Във връзка с появила се погрешна информация в медиите, Министерство на външните работи изрично декларира, че българската позиция по отношение на европейската интеграция на Република Северна Македония, остава непроменена. Това оповестиха до медиите от Външното ни министерство.

Софийският областен съд (СРС) ще се произнесе в период по жалбата против заповедта за задържане на Владислав Горанов. Срокът е 30-дневен, оповестяват от БГНЕС.

Правната комисия в Народното събрание утвърди на второ четене закриването на профилираните съдилища и прокуратури. Това стана след нови бурни диспути. Налице бе и дълго чакан директен конфликт сред основния прокурор Иван Гешев и съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов, написа " Флагман ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР