МВР и РЗИ засилват проверките в София за тайни събирания

...
МВР и РЗИ засилват проверките в София за тайни събирания
Коментари Харесай

Засилени проверки за тайни партита преди 8 декември


Министерство на вътрешните работи и РЗИ ускоряват инспекциите в София за секрети събирания на огромни групи хора, свързани с утрешния студентски празник 8 декември. Това заяви кметът Йорданка Фандъкова. Преди дни, при инспекция, е открито нарушаване при наргиле-бар, който е работел, макар възбраната.

Оперативният щаб на столицата е решил да се засилят инспекциите в хипермаркетите и огромните търговски обекти. Това ще се прави по трипъти дневно. Екипите на Столичен инспекторат и Общинска полиция наблюдават както за ограничение на посетителите вътре в магазините, по този начин и за отдалеченост на опашките. При установени нарушавания и неспособност да се сътвори организация, обособени обекти могат да бъдат затваряни, изясни Фандъкова.

София продължава да е в алената зона по заболеваемост макар плавната наклонност на спад на случаите в последните 10 дни.Данните не би трябвало да ни успокояват, защото броят на приетите в болница пациенти с КОВИД остава висок – 2234 са настанените в лечебни заведения и 281 са на интензивно лекуване, написа кметът във Facebook.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР