МВнР отстранява от длъжност Красимира Трифонова - тъщата на убития

...
МВнР отстранява от длъжност Красимира Трифонова - тъщата на убития
Коментари Харесай

МВнР отстранява от длъжност тъщата на убития Пейо Пеев

МВнР отстранява от служба Красимира Трифонова - тъщата на убития Пейо Пеев. От министерството изпратиха позиция до NOVA, в която декларират, че са осведомени за случай на чиновник, против който има формирано наказателно произвеждане.

„ Предприети са дейности за премахване на служителя от системата на Министерство на външните работи. Оказва се нужното подпомагане на проверяващите органи по случая ”, допълват оттова.

Припомняме, че Красимира Трифонова и щерка й Габриела Славова-Пеева са упрекнати за гибелта на 44-годишния мъж. Безжизненото му тяло беше открито в опожарена кола в гориста околност край хижа „ Алеко ”.

Трифонова е дълготраен посланик и някогашен консул на България в Тайланд. През 2010 година името на неин сътрудник - посланикът в азиатската страна Камен Величков, е забъркано в скандал за полов тормоз. Обвинява го самата Красимира, с която работят дружно. Тя подава тъжба, в която твърди, че мъжът я преследвал от встъпването му в служба през 2008 година Така той е отзован от поста, а дипломатическата работа е закрита.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР