Музиканти станаха актьори за да покажат задкулисията на България Играя

...
Музиканти станаха актьори за да покажат задкулисията на България Играя
Коментари Харесай

Фънки разобличава мутрите


Музиканти станаха артисти с цел да покажат задкулисията на България

" Играя във кино лентата, с цел да покажа света на сенките и мафиотите в нашата страна . “ Това съобщи Фънки пред „ България Днес “ за своето присъединяване във кино лентата „ Цената на властта “. Музикантът желае да предизвика феновете и да видят по-добре действителността на нашата страна. Във кино лентата, чиято премиера е на 1 декември, се споделя за задкулисието, властта, парите и отмъщението. В лентата ще вземат участие известни артисти като Тончо Токмакчиев, Димитър Баненкин, Диана Любенова, Камен Воденичаров , само че и популярни лица от музикалната сфера - Йордан Караджов от група „ Сигнал “, Борис Дали и Димитър Ковачев, по-известен на всеки като Фънки.

„ Аз играя един от тези гадни хора, които са в тъмните сенки, и когато изплуват от тях, не им пука за нищо. Гледат единствено за личното благоденствие и са способни да минат през камари от трупове “, описа фронтменът на „ Черно було “ за ролята си на екрана. Актьорът музикант неслучайно е избрал да играе във филм говорещ за интригите на мутрите . Татуираният бунтовник има съществено мнение по този въпрос и желае да покаже на повече българи какъв е светът, който ние не виждаме.

“Винаги са някъде в тъмнината и не бият на очи. Това е едно ужасно психо общество, което постоянно го е имало, само че живее в безусловно друг свят. Цял живот съм му очевидец. Мутрите са на всички места. Аз играя един, който е по-дъпбоко в нещата и не се демонстрира - споделя Фънки за личните си усещания и добавя: Но има и такива хора, политици и други загубеняци, които излизат на екрана и приказват сякаш това не е техния свят, а разясняват като непряк наблюдаващ. Чувам единствено глупашки мнения от тях, а никой не споделя: „ Чакай, кво става, бензинът е 2.80, ще умрем бе “!

Димитър си спомня за сентенция, научена от родителите му, с които да опише своя мироглед за обстановката в България
„ Както споделя майка ми, „ За задните редици хора и ръченици “, задните редици сме ние, които вървим да гласуваме като идиоти “, песимистично приключва басисът.

Колегата му Данчо Караджов не е задълбал толкоз на надълбоко.

„ Прекалено активен музикант съм, с цел да мисля за сходни неща “, сподели солистът на „ Сигнал “. Гласът на дългогодишната тайфа за пръв път се появява като артист пред камерата. 

„ Сценаристът режисьор ме потърси. Първоначално се чудех дали да вземам участие, тъй като се усещах неопитен за тази концепция. Освен това да пея песни, не се одобрявам за нищо друго. Тревожех се защото не можех да запаметявам добре текстовете “, показа за терзанията си Данчо, само че режисьорът Исидор Карадимов, който е едвам на 26 години, е успокоил паниките на артиста.

„ Момчето ми сподели да не се тормозя. Казах аз би трябвало да съм Роберт де Ниро, с цел да направя нещо ”, майтапи се китаристът. „ Повярвах в себе. Всичко мина добре и мисля, че си свърших работата както би трябвало. Аз съм по-спокоен да изляза на сцената и да си пея песните. Предизвикателство е, само че откакто имам утвърждение от моите „ сътрудници “, евентуално съм се справил хубаво. Явно съм бил порядъчен киноартист “, описа повече за усещанията си от кинопродукцията вокалистът на „ Сигнал “.

„ Не мога да се усещам като част от ролята си във кино лентата. Играя юрист, който е бил доста надълбоко в държавните каузи. Бил е доста изтънчен човек, и се е занимавал даже с мафиотски структури. Героят ми е човек на място с доста огромен престиж : Надявам се да съм подплатил тази роля с моята Игра “ - споделя музикантът. И бърза да успокои феновете си, че няма да се преквалифицира в артист. „ Няма такова нещо. „ Сигнал “ е надълбоко в душата ми, не бих могъл да се разделя никога. Ще си продължаваме по този начин, каквито сме си били преди 45 години. Господ ни държи на сцената, продължаваме си с концерти и с участията. Ние сме постоянно същински пред публиката “, опроверга вокалистът на дългогодишната група и прибавя: „ Аз се гордея с обстоятелството, че това е единствената българска тайфа, която празнува същински 45 години на сцена. Никога не сме спирали да работим през това време за разлика от наши сътрудници. Правят през 10-15 години някакви празнувания, само че нещата не са по този начин в действителност. Нашата 45-годишнина е същинска “!, увери отдаденият актьор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР