Музикантът от Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи се отнася

...
Музикантът от Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи се отнася
Коментари Харесай

Цитиридис се озова на дъното! Годжи напипа „гърчето“ и го направи на кисело дзадзики

Музикантът от „ Ку-ку бенд “ Георги Милчев – Годжи се отнася леко присмехулно към водещия Николаос Цитиридис. Наследникът на Слави Трифонов в народен ефир не е долюбван от екипа на Дългия. Макар рядко да си разрешават мнения по негов адрес, нормално са иронични.
Гледах реклама на „ гърчето “ в някогашната телевизия, в която работихме. Стана ми смешно, тъй като в началото предаването беше всеки ден по един час, след това всеки ден по половин час. Сега е половин час единствено в петък, само че логото е „ Вдигаме равнището! “. Това е ситуацията “, показа музикантът в подкаст с негово присъединяване. Годжи не загатна непосредствено даже името на някогашната телевизия, в която се излъчваше „ Шоуто на Слави “, очевидно да не звучи като заяждане към тях. Но за Цитиридис на няколко пъти подметна иронично, че „ подвига равнището “.
Началникът на музиканта – Слави Трифонов, също не крие, че въобще не счита за заслужен наследника си.
„ Мисля, че е огромна нелепост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио… Човекът няма никакво възприятие за комизъм, а се пробва да има. Мисля, че е доста млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад, може да написа лирика, само че с цел да написа прозаичност, би трябвало да има опит. Затова огромните американски водещи, започват над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше друга ситуацията. Трябва да се дава път на младите, само че от време на време би трябвало и да се стопират. Младостта от време на време е огромна нелепост и по тази причина в случай че дадеш място на млад малоумен човек, значи че ти си остарял малоумен човек “, сподели преди време Слави пред Маги Халваджиян.
Самият Цитиридис също не харесва да го съпоставят Дългия. „ Като почнах шоуто, едни ми споделяха: „ Ей, византиец, в никакъв случай няма да станеш като Слави. “ Радвам се и нека. Един стига и дори е от горната страна “, безапелационен е Николаос. Освен мнението си за Цитиридис Милчев не скри и обстоятелството, че не харесва прякора си Годжи.
„ Той е за малкия екран. Честно казано, избирам да ме назовават „ Чичо Гошо “ или просто Гошо на улицата “, уверен е басистът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР