Музикалният гигант MTV има желание да повтори грандиозното събитие от

...
Музикалният гигант MTV има желание да повтори грандиозното събитие от
Коментари Харесай

MTV харесаха Варна искат още по-голямо събитие това лято

Музикалният колос MTV има предпочитание да повтори грандиозното събитие от предходната година във Варна като и това лято провежда огромно шоу на варненския плаж. Намерението е импортирано публично в Община Варна и ще бъде прегледано на днешното съвещание на комисията „ Култура и духовно развиване ”.

В писмо до Община Варна Робърт Куирк от продуцентската компания Roqu media Bulgariq limited акцентира, че планът MTV presents Varna beach се счита за огромен триумф за Варна и бележи началото на развиването на нова туристическа вълна за региона. По време на концерта на варненския плаж през юли беше издигната сцена, която беше най-голямото театрално оборудване, построявано в миналото в България. Специално едночасово телевизионно шоу бе записано от събитието онлайн, като понастоящем то се излъчва в над 80 страни по света. ТВ шоуто ще бъде предавано неведнъж в продължение на 12 месеца и ще бъде гледано от над 300 милиона души.

Стойността на дейностите във връзка с медиите, интернационалните връзки с обществеността и рекламата за града са над 22 милиона евро. Само през септември м.г. Варна получи над 4000 часа интернационално разпространение, акцентират още от продуцентската компания.

MTV пуснаха клип за концерта си във Варна

С цел планът да има нескончаем позитивен резултат за града е извънредно значимо да се продължи развиването на самодейността през идващите 5 години. Потвърдено е, че MTV ще се завърне във Варна през 2018 година, с цел да бъде хазаин на още по-голямо събитие, излъчено по малкия екран, за разпространение на града в целия свят.

Планирането на MTV presents Varna beach 2018 е към този момент в ход. Общите разноски за осъществяване на проетка през тази година възлизат на 2 милиона евро. За да се продължи самодейност за Варна е от изключителна значимост Община Варна да спомогне с минимална сума от 300 000 евро за финансиране на плана, или единствено 15 % от общите разноски. С обезпечаването на тази инвестиция Общината ще стане сътрудник и медиен ко-продуцент.

Заседанието на комисията по просвета и духовно развиване е планувано за 10.00 часа. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР