Мускулест аржентинец е тайният любовник на Владо Карамазов. От над

...
Мускулест аржентинец е тайният любовник на Владо Карамазов. От над
Коментари Харесай

Скандална версия за сексуалния живот на Владо Карамазов! Секси актьорът си ляга с...

Мускулест аржентинец е тайният ухажор на Владо Карамазов. От над 5 години артистът има връзка с учител по танго, който се е открил в София. Мачото е на към 35 години, преди време е бил женен, само че в този момент се е отдал на случката си с родния хубавец.

Двамата мъже поддържат жестока нелегалност в връзките си и малко на брой са наясно, че са съвсем семейство. Те в никакъв случай не са дружно на обществени места, срещат се единствено в жилището на Владо и пътуват като двойка в чужбина. Запознали се около фотосите на холивудска продукция, поради която аржентинеца бил в България. Увлечен по Карамазов, горещия танго преподавател реши да се реалокира у нас. Зарязал жена си, която също е танцьорка, в Буенос Айрес, и се пренесъл в България.

„ Владо го устоя, оня е цялостен търтей и нищо не работи. Уж стартира да преподава танго, само че се отхвърли, тъй като не му плащали добре. Единственият му ангажимент е да върви на фитнес и да се труди в спалнята с Карамазов”, описват осведомени. Според други, ревностния Владо забранил на аржентинеца да дава уроци по танци, тъй като го ревнувал от мацките, които се тълпели на вълни. И има съображение – въпреки всичко латиноса е „ двупосочен” и е с афинитет и към двата пола, написа " Таблоид ".

Публична загадка от години са половите желания на Карамазов, които той обаче по всякакъв начин отхвърля. Актьорът в никакъв случай не е имал връзка с жена, макар че бе подозиран за ухажор на Теодора Духовникова. Мъжът й в един миг също бил раздразнителен от мълвата, само че самата тя го успокоила, че сътрудника й е „ безвредна игла” и няма никакво отношение към дамите.

Преди време, Владо бе обвинен, че е ухажор на сътрудника си Юлиан Вергов, с който са доста близки другари и са неразделни. Това обаче не е правилно – дружбата им е, по този начин да се каже, непорочна. „ Ей, поради него и мен педера*т ме изкараха”, ядосвал се на слуховете мачото Юлиан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР