Mozilla се подготвя за генерален редизайн на своите продукти. Компанията

...
Mozilla се подготвя за генерален редизайн на своите продукти. Компанията
Коментари Харесай

Mozilla променя логотипа на Firefox

Mozilla се приготвя за общоприет редизайн на своите артикули. Компанията разгласи в своя блог, че ще бъде променено всичко – от флагманския браузър Firefox до помощните стратегии за основаването на скрийншоти.
Mozilla е създала два нови комплекта иконки, единият от които ще показва актуализирания бранд. В първия вид е сложена стилизираната муцунка на лисицата. Във втория случай това е нейната огнена опашка.

Компанията към момента не е решила кой вид е по-добрият и помоли потребителите да оказват помощ. Но на съответната страница в уеб страницата не се предлага гласоподаване или качването на лични разновидности. Компанията просто помоли за мнения и желае реализирането на противоположна връзка с потребителите. Освен това, Mozilla прецизира, че това не са окончателните разновидности и са вероятни още промени.

           

„Иконката на бързата лисица с пламтяща огнена опашка не предлага задоволително, с цел да показва цялото семейство продукти“ – оповестиха дизайнерите на Mozilla във фирмения блог на компанията.

Това не е първата смяна на тематиката на платформата на компанията. През месец декември бе показана по-смелата, по-ярката и по-опростена икона на Firefox. Това бе Firefox Quantum, показваща създание, построено от пламък. А в този момент компанията смята, че е време за нови промени.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР