Моят зет е сложил профила си в сайт за запознанства.

...
Моят зет е сложил профила си в сайт за запознанства.
Коментари Харесай

Видях снимка на зет ми в сайт за запознанства – дали да кажа на сестра ми?

Моят шурей е поставил профила си в уебсайт за запознанства. Не знам какво да направя. Той е със сестра ми от 19 години и имат двама сина.

Аз съм на 41 години и се разделих с приятеля си преди година. Наскоро се почувствах подготвена да се срещам още веднъж с евентуални сътрудници, по тази причина се записах в уебсайт за запознанства.

Започнах да превъртам момчетата, само че тогава една фотография ме спря и стъписа - разпознах, че на нея е моят шурей!

 хванах шурей ми

Веднага направих скрийншот на телефона си и взех решение, че би трябвало незабавно да поговоря с него. Той работи в магазин. Изненада, че ме вижда в работно време. Казах му, че би трябвало да поговорим в обедната му отмора.

Когато застанах против него в прав текст го попитах дали сестра ми е наясно какво прави зад тила ѝ.

Той побеля като лист и сподели: " Не. Тя не би трябвало да знае. Но аз имам доста съществени аргументи да върша това, което върша. "

Не съм сигурен, че сестра ми ще се съгласи с неговата теза и знам, че щеше стане ужасно за него, в случай че тя разбере.

След случката го страня и не преставам да заобикалям поканите на сестра ми за неделен обяд. Не знам по какъв начин да отвръщам, когато ги видя.
Сестра ми е на 46 години, а шурей ми - на 49. Синовете им са на 18 и 15 години. Правят доста неща дружно и имат богат обществен живот.

 хванах шурей ми

Защо той би желал да ѝ изневерява?

Изкушавам се да кажа на сестра ми, само че това е сложна обстановка за мен. Понякога тя изпада в меланхолия и не желая да утежнявам нещата за нея. 

Но сигурно си заслужава да знае какъв лукавец е мъжът ѝ.
Реших да се допитам до професионално мнение и ето отговорът, който получих:

Вероятно е във връзката им да се случват неща, за които ти не подозираш. Възможно е тя да е наясно какво прави той. Но в случай че ѝ кажеш за това, което си видяла, това ще я разстрои доста и тя може да си го изкара на теб.

 хванах шурей ми

Ако пък не знае какво се случва, може да се почувства смутена, даже засрамена, че сестра ѝ е обърнала внимание на нещо, което е трябвало да разбере сама.

Ако подозира, че брачният партньор ѝ изневерява, може би би трябвало да си остане сред тях и да намерят път да разрешат сами казуса.
Ако се конфронтираш с нея, това ще отнеме нейната тактика за справяне с казуса.

Опитай се да поговориш още веднъж със шурей си и му кажи, че ще е по-добре да се съветва с психолог, в сравнение с да рискува брака си - това може да е задоволително, с цел да го накара да се замисли дали да продължава по същия метод.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР