Мотивите за моята оставка откровено не отговарят на истината.Изявлението на

...
Мотивите за моята оставка откровено не отговарят на истината.Изявлението на
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Изявлението на г-н Сарафов ме втрещи

Мотивите за моята оставка искрено не дават отговор на истината.Изявлението на господин Сарафов ме втрещи. В него той упреква мен и основния прокурор, че сме от страната на неприятните, а той ще пристигна на бял кон и ще оправи прокуратурата, която е затънала в политическото тресавище.

Това сподели заместник-директорът на Националната следствена работа (НСлС) Ясен Тодоров след конференцията на основния прокурор Иван Гешев, съобщи dariknews.bg.

" Мотивът е, че съм имал медийни изяви, които не отразяват неговото мнение и мнението на службата. Абсолютно всички изяви са съгласувани с пресцентъра на прокуратурата ", безапелационен бе Тодоров.

" Къде е бил господин Сарафов през последните 10 години? Ако той е бил несъгласен с политиката на прокуратурата, то е имало способи да изрази това противоречие като си подаде демонстративно оставката. Напротив - той е приел предлагането на Сотир Цацаров да стане шеф на Национална следствена служба, приел е предлагането на Иван Гешев да стане шеф повторно и по никакъв метод не е изразявал противоречие с водената от прокуратурата на Република България политика ", сподели той.

" На 1 май беше атентатът против Гешев, терористичният акт - опит за ликвидиране, несъмнено. Това е гърмеж, подложен да убива ", с тези думи стартира Тодоров.

" Казах, че на местопроизшествието логистична поддръжка е оказал задграничен жител. Не съм споделил, че е израелски, тъй като не желаех да разгадавам самоличността му. Във вторник пред Министерския съвет господин Сарафов сподели, че това е израелски експерт по антитероризъм. А във вторник вечерта, след привършване на повторния оглед, представителят на Национална следствена служба сподели, че не знае за никакъв израелски специалист. Но той няма никаква виновност, само че господин Сарафов се ядоса ", сподели той.

Припомняме, че Борислав Сарафов изиска предсрочнотоосвобождаване на Ясен Тодоровотдлъжността заместник-директор на Националната следствена служба(НСлС), като го внесе въвВисшия правосъден съвет(ВСС).

Очаквайте детайлности!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР