Популярният готвач избра СПА перлата на България за своето запомнящо

...
Популярният готвач избра СПА перлата на България за своето запомнящо
Коментари Харесай

Лео Бианки отпразнува ергенското си парти в термалната перла на село Баня Grand Hotel Therme

Популярният готвач избра СПА перлата на България за своето запаметяващо се ергенско празненство, в компанията на най-близки другари

Да кажеш „ довиждане “ не ергенския живот е значима стъпка, която мъжът подхваща откакто си е дал отговор на няколко значими въпроса – по кое време, по какъв начин и най-много къде. През миналия уикенд това направи и един от най-популярните кулинари у нас – Лео Бианки.

А щом един известен италианец реши да скъса с ергенския живот в България, мястото би трябвало да бъде в действителност особено.

Точно както прилича на един Мастър готвач, началник Лео избра една от топ локациите на България за хазаин на едно от най-важните си житейски събития. Италианският кулинарен маестро подари на най-близките си другари едно запаметяващо се 5-звездно СПА прекарване в термалната перла на село Баня.

Лео беше избрал една от първокласните независими къщички в най-големия термален СПА център на България. Освен с 5-звездното настаняване и първокачествените условия за СПА, Grand Hotel Therme предлага и All Inclusive идея с високо равнище на изхранване, което несъмнено също е изиграло роля за Лео и неговите другари, като ценители на изтънчената кухня.

От споделените в обществените медии фрагменти проличава, че ергенското празненство е протекло съвършено, а домакините са предложили на компанията всичко належащо за уместно отбелязване на значимия мотив.

Публикациите на Лео Бианки в обществените мрежи събраха голям брой лайкове и положителни мнения, за които той не пропусна да благодари на своите почитатели.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР