Москва. Украинската певица Анна Корсун (Maruv), която победи на националния

...
Москва. Украинската певица Анна Корсун (Maruv), която победи на националния
Коментари Харесай

РИА Новости: Победителката в украинския конкурс обеща да вика за Русия на „Евровизия“

Москва. Украинската певица Анна Корсун (Maruv), която победи на националния конкурс за „ Евровизия-2019 “, даде обещание да поддържа на финалите руснака Сергей Лазарев, предава РИА Новости .
„ Разбира се, поради моето положително отношение към Серьожа – ние имаме прелестна, забавна обща история – ще го поддържа. Но ми се желае да видя и другите осъществявания и да поддържа артистите, които ще създадат нещо забавно “, цитира думите на певицата организация УНИАН.
Maruv също по този начин съобщи, че повече няма да взе участие в състезанията за „ Евровизия “, тъй като те са „ изживели себе си “ и са станали неактуални.
Руската организация напомня, че Анна Корсун победи в националния конкурс, само че не подписа контракт с Националната социална телерадиокомпания на Украйна (НОТУ) поради „ заробващите условия на контракта “. На фона на абсурда, обвързван с участията на Maruv в Русия, изпълнителката съобщи, че не желае да се явява на „ Евровизия-2019 “ с лозунги и да трансформира своето осъществяване в промоакция на украинските политици.
Освен Maruv, от присъединяване в състезанието се отхвърлиха още четирима финалисти в състезанието. В последна сметка Украйна ще пропусне „ Евровизия “.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР