Москва. Церемонията по откриването на съвместното стратегическо учение на въоръжените

...
Москва. Церемонията по откриването на съвместното стратегическо учение на въоръжените
Коментари Харесай

„Российская газета“: Стартира стратегическото руско-беларуско учение„Запад-2021“

Москва. Церемонията по откриването на взаимното стратегическо обучение на въоръжените сили на Русия и Беларус „ Запад-2021 “ се организира на полигона „ Мулино “ в региона на съветския град Нижни Новгород, написа ”Российская газета ”

Според съветския заместник-министър на защитата Николай Панков ученията оказват помощ да се развие общо схващане при образованието на войските. Освен това те укрепват другарството и заличават езиковите бариери сред военнослужещите, образуват нови взаимни обичаи на военно приятелство и военно приятелство.

Панков акцентира, че тези маневри имат чисто защитителен темперамент и са ориентирани към образование на войските за осъществяване на военни интервенции в модерни условия. Освен това те са нужни за повишение на оперативната съгласуемост на военните командващи и контролни органи на въоръжените сили на нашите съдружници и другарски страни.

На събитията участваха военнослужещи от военни елементи и подразделения на Западния боен окръг, представители на щаба на управлението и личния състав на военните контингенти от въоръжените сили на Армения, Беларус, Индия, Казахстан, Киргизстан и Монголия.

Както се оповестява, ученията ще се проведат от 10 до 16 септември на девет полигона в Русия, в Балтийско море, както и на пет полигона на въоръжените сили на Беларус.

Общо до 200 хиляди души, към 80 самолета и хеликоптера, до 760 единици военна техника, в това число 290 танка, 240 оръдия, ракетни системи и до 15 кораба ще вземат участие в маневрите.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР