Москва. Самолет, летящ към Китай с федералния министър на външните

...
Москва. Самолет, летящ към Китай с федералния министър на външните
Коментари Харесай

ТАСС: Самолетът на швейцарския външен министър се готви да кацне в Москва „по технически причини“

Москва. Самолет, летящ към Китай с федералния министър на външните работи на Швейцарската федерация Инацио Касис на борда, е пренасочен към Москва по механически аргументи. Това оповестиха в петък от ведомството на алпийската страна в „ Туитър “, представени от TACC

„ Поради механически аргументи самолетът на Федералния съвет, който се е насочвал към Китай с Инацио Касис на борда, е пренасочен към Москва “, се споделя в обявата. „ Предстои инспекция дали е допустимо да продължи пътуването до Китай.

От своя страна източникът сподели на ТАСС, че самолетът на швейцарските военновъздушни сили, насочващ се от Новосибирск към Ханджоу (Китай), е трансформирал курса по механически аргументи и възнамерява да кацне на летище „ Домодедово “ в съветската столица.

Според информацията при политане от Новосибирск самолетът се е върнал на летището по механически аргументи. След премахване на неизправността беше планувано машината да лети от Новосибирск до Ханджоу. „ В 10:30 (московско време) командирът на самолета реши да продължи към летището в Москва (Домодедово) по механически аргументи “, сподели източник на организацията.
Напомняме, че дистанцията по въздух сред Москва и Новосибирск е към 2800 км.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР