Москва разчита, че Вашингтон и Пхенян ще запазят здравия разум.

...
Москва разчита, че Вашингтон и Пхенян ще запазят здравия разум.
Коментари Харесай

Вашингтон и Пхенян ще запазят здравия разум, очаква Москва

Москва разчита, че Вашингтон и Пхенян ще запазят здравия разсъдък. Това съобщи външният министър на Русия Сергей Лавров на среща с участници на младежкия просветителния конгрес " Територията на смислите на Клязма ", представен от ТАСС.

" За страдание, риториката във Вашингтон и Пхенян стартира да излиза от равнището на положителния звук. Ние въпреки всичко разчитаме, че здравият смисъл няма да бъде изгубен ", сподели Лавров.

 Тръмп предизвести КНДР с
Тръмп предизвести КНДР с " приготвени и заредени " военни решения

Президентът на Съединени американски щати се надява Ким Чен Ун да откри различен път

" Вие знаете нашата позиция: ние не одобряваме нуклеарното развиване на Северна Корея. Ние дружно с Китай имаме редица оферти, които целят да предотвратят задълбочаване на спора с доста жертви ".

Както подсети съветският посланик номер 1, страните, които имат нуклеарно оръжие, се разделят на такива, които публично са приети за нуклеарни страни в границите на Договора за неразпространение на нуклеарното оръжие.

" Тези пет страни, които се явяват по едно и също време и непрекъснати членове на Съвета за Безопасност на Организация на обединените нации (Русия, Съединени американски щати, Китай, Франция и Великобритания), са законни притежатели на нуклеарно оръжие, само че при изискване, че всички участници на контракта са съгласни, че тези технологии не се популяризират по света ", съобщи Лавров.

 Тръмп градира изказванията си към КНДР
Тръмп градира изказванията си към КНДР

Народът на нашата страна е в сигурност, нашите съдружници са в сигурност, твърди Тръмп

На същия юношески конгрес Сергей Лавров съобщи, че Москва няма да допусне вмешателство на Вашингтон в изборите, които предстоят в Русия. След месец, на 10 септември, в Русия ще бъде вота. Общата трудност на 5,8 хиляди Избиратели на районно и многонационално равнище. Половин година по-късно ще са изборите за президент на Русия.

Не зная какви са проектите на американството посолство, само че имаше доста случаи, когато американските дипломати бяха видяни в противозаконна активност. Нашите съответсващи служби бяха длъжни да подхващат съответните ограничения ", съобщи Лавров.

По думите му, в американското посолство работят доста жители от Русия. В сходство с Виенската спогодба, наетият в Русия личен състав за американското посолство може да извършва единствено техническа активност (шофьори, машинописки, стенографки) и няма право да се занимава с " дипломатическа активност, която включва политически аспекти ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР