Москва. Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков не изключва опити

...
Москва. Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков не изключва опити
Коментари Харесай

ТАСС: Песков не изключи провокации, за да бъдат оправдани обвиненията за заплахата от руска инвазия в Украйна

Москва. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков не изключва опити за провокации за оправдаване на изказванията на Запада по отношение на хипотетичната опасност от нахлуването на Русия в Украйна, предава TACC .

„ Това не може да бъде изключено “, сподели представителят на Кремъл по телевизионния канал „ Россия-1 “ в програмата „ Москва. Кремъл. Путин “, отговаряйки на въпроси на журналиста Павел Зарубин. Така Песков разяснява догатката, че изказванията, че Русия се готви да нахлуе в Украйна, карат човек да се замисли за опцията за провокация.

Според представителя на Кремъл „ тази нервност се раздухва изкуствено “. " Онези, които са извели въоръжените си сили зад океана, ни упрекват в някаква необикновена военна активност на наша територия. Тоест Съединените американски щати. Е, това не е напълно разумно и не е напълно обичайно ", сподели той.

Песков добави, че опитите за принудително разрешаване на рецесията в Югоизточна Украйна ще имат най-сериозни последствия. " Украйна най-вероятно търси нов опит да стартира военно решение на личния си проблем. За да сътвори ново злополучие за себе си и за всички в Европа ", сподели представителят на Кремъл. Така той отговори на Зарубин, какво цели Украйна с изказвания за следствията за Русия при положение на инвазия.

Според Песков Украйна „ реализира това най-вероятно под прикритието на тъкмо тези учения на НАТО, кораби на НАТО в Черно море, американски и английски бойци в района, които стават от ден на ден и повече “. " Това е към което се стреми Украйна. И това, несъмнено, е трогателен театър. Защото ще докара до най-сериозни последствия ", уверен е представителят на Кремъл.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР