Москва не намира основание да прекъсне дипломатическите връзки с НАТО

...
Москва не намира основание да прекъсне дипломатическите връзки с НАТО
Коментари Харесай

Песков: Москва няма да прекъсва връзките си със Запада

Москва не намира съображение да прекъсне дипломатическите връзки с НАТО и Съединените щати, предава " Ройтерс ". Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков в понеделник.

В 3.05 часа тази заран два украински дрона са осъществили офанзива по Кримския мост,  съобщиха от Националния антитерористичен комитет на Русия. Съоръжението е развалено в частта му за автомобилно придвижване, написа ТАСС.

Песков разяснява изявлението на говорителката на външното министерство Мария Захарова, която, без да даде доказателства, упрекна Украйна, че е с поддръжката на Англия и Съединените щати. 

" В най-критичните моменти имаме потребност от канали за разговор ", сподели пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков .

Ние доста добре знаем какъв брой е дълбока координацията сред режима в Киев , Вашингтон, редица европейски столици и НАТО ", сподели Песков.

" Много добре знаем какъв брой доста информация идва от НАТО и Вашингтон в Киев на непрекъсната основа. Затова ние нямаме илюзии тук. "

Според Песков, прекратяването на дипломатическите връзки със запада не е правилно решение, заради необходимоста каналите за разговор да останат отворени.
 Зам.-министър на защитата на Украйна: Войските си връщат близо 18 кв. км територия
Зам.-министър на защитата на Украйна: Войските си връщат близо 18 кв. км територия

Заместник-министърът на защитата на Украйна Хана Малиар по " Телеграм "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР