Москва. Жребият за групите на Световното първенство по волейбол през

...
Москва. Жребият за групите на Световното първенство по волейбол през
Коментари Харесай

Сибирският тигър на Световното дебютира в Москва

Москва. Жребият за групите на Световното състезание по волейбол през 2022 година се трансформира и в формалния дебют на сибирския тигър, който ще е амулет на шампионата. В допитване до почитатели той завоюва „ поста си “ пред фантазия и робот. Сибирският тигър получи 45,9 на 100 от гласовете. За мечока останаха 41,9%, а за робота – единствено 12,2.

Организаторите избраха трите разновидността, с цел да съчетават спорта и страната. От Руската федерация обясниха, че тигърът е самоуверено животно, което прави невероятни отскоци.

„ Талисманът е неразривна част от всеки огромен състезателен шампионат – сподели Роман Станиславов, общоприет шеф на организационния комитет. – За домакина постоянно е предизвикателство да сътвори положителен и различим темперамент, който дълго време да се помни. Обмисляхме доста разновидности – от приказки, животни и даже волейболни атрибути. Сибирският тигър е идеалният избор. Много експерти се борят за опазване на типа в Далечния Изток. Сигурен съм, че сибирският тигър ще стане ярък знак на международното състезание. “

Организаторите към момента не са оповестили името на талисмана. България ще взе участие на международното състезание в група с Полша, Съединени американски щати и Мексико. Мачовете са в Новосибирск – там, където ловува сибирският тигър. Мачовете започват на 26 август, а финалът е на 11 септември. Турнирът е в 10 града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР