Моралният глашатай на БФС Венцислав Стефанов изсипа поредната порция обиди

...
Моралният глашатай на БФС Венцислав Стефанов изсипа поредната порция обиди
Коментари Харесай

Скандал! Венци с много грозни обиди към Бербатов и екипа му

Моралният тръбач на БФС Венцислав Стефанов изсипа следващата порция обиди към Бербатов, Мартин Петров и Стилян Петров.

Той  коментира претендентите за президент на БФС на специфична конференция пред медиите.

" Моята позиция остава непроменена. За времето, през което съм бил в този Изпълком, дружно с Борислав Михайлов, съм видял какво е направено, какво се прави и вероятно какво ще се направи за бъдещето.

Видял съм, че нещата във футболния съюз стоят на една здрава основа. Борислав Михайлов е задоволително добре разположен в европейските структури на футбола, което ни дава шансове да ни бъдат отпускани средства, които могат да оказват помощ за развиването на всеобщия спорт ", съобщи Стефанов.

" За Светата Троица какво да Ви кажа? Нещата са доста объркани. Зад Митко очевидно стоят хора, които му дават кураж, тъй като той не е в час за доста неща. Иска ми се някой от Вас да ревизира кой финансира неговата фондация, по какъв начин се финансира, той дава ли пари, какъв брой дава. Аз и моите сътрудници 27 години даваме пари, които могат да се видят и в счетоводство, и в данъчни. "

" Тези три момчета са доста положителни за родителите, за приятелите им. Но да контролираш този футболен организъм в България, се изискват връзки, контакти, разум.

" На тези тримата аз не бих дал да ми разходят кучето пет минути, тъй като ще го изтърван. Мартин Петров е по-бърз и ще го стигне, вероятно. Но нямат никакъв късмет.

" Ако някой е черпен едно кафе от Митко Бербатов, ще му направя монумент на " Васил Левски ". Нямаш ли контакт с хората, ти нямаш концепция какво се случва. Трябва да бъдеш човек към всекиго. "

Мартин Петров ми беше доста приветлив, но той неговите пари не може да си опази. Взе му ги някаква патица, пък за футбола ли. Стилиян от учтивост седи и споделя, че ще бъде в България.

Ще го видите тук три пъти в годината. И кой, дребният Станков, Петър Величков и Бербатов ще ръководят? Несериозни неща. ", гордо разяснява Стефанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР