Moнти Мънфорд ще е гост-лектор на DigitalK 2018, която ще

...
Moнти Мънфорд ще е гост-лектор на DigitalK 2018, която ще
Коментари Харесай

Монти Мънфорд: Нуждаем се от цялостна промяна на интернет

Moнти Мънфорд ще е гост-лектор на DigitalK 2018, която ще се организира на 31 май и 1 юни в Sofia Event Center

[Monty Munford] DigitalK е измежду водещите цифрови конференции в Централна и Източна Европа. На 31 май и 1 юни представители на компании като AirBnb, L’Oreal, Fitbit, AKQA, IndieGoGo, Pinterest, Amazon Alexa ще покажат последните софтуерни нововъведения в разнообразни браншове и новите бизнес модели, които те основават. Ценният опит на лекторите ще помогне на хората, които взимат решенията в бизнеса, да структурират фирмите си в синхрон с цифровата промяна, да приказват по-ефективно с клиентите си, да продават по-добре и да генерират напредък на бизнеса си. Билети и повече информация за участниците може да откриете в уеб страницата на събитието, както и на страницата във Фейсбук. Още по тематиката
Лекторите на DigitalK 2018: Момчил Кюркчиев

Българският съосновател и изпълнителен шеф на мултимилионната Leanplum
10 апр 2018
Димитрис Косифас, Гугъл: За да се отличите в интернет, ви трябват дизайн, скорост и лекост на използването

Рекламният началник за туризъм, покупко-продажби и технологии в Гугъл ще бъде преподавател на DigitalK 2018
5 апр 2018
Джоел Хюс: Indiegogo постоянно носи нововъведения

Директор за Европа и Англия в Indiegogo и преподавател на DigitalK 2018
4 апр 2018
Лекторите на DigitalK 2018: Айелет Ноф

Съосновател на PR организацията Blonde 2.0
3 апр 2018
Лекторите на DigitalK 2018: Джесика Джиолио

Автор, стратегически шеф в Sprinklr
2 апр 2018
Лекторите на DigitalK 2018: Иън Уортън

Творчески шеф, AKQA
30 мар 2018 Монти Мънфорд е софтуерен публицист с близо 20-годишен стаж - като колумнист за The Telegraph и BBC, и създател в издания като Forbes, The Economist Newsweek, VentureBeat, TechCrunch, Mashable и Fast Company. Какво показа Монти пред " Капитал " няколко седмици преди изявата си на DigitalK 2018 вижте тук:

Кой е планът от последната година, с който се гордеете най-вече?
- По план на Phillips пътувах до границата сред Кения и Сомалия, с цел да видя работата на Организация на обединените нации. Те обезпечават здравни грижи в района с най-висока детска смъртност в света. Да видиш по какъв начин хората се оправят при ужасни условия и по какъв начин ние, хората от Запада не би трябвало да се оплакваме под никакви условия, беше извънредно прекарване. First world problems (изразът " проблеми от първия свят " е прочут мотив за смешка - бел. ред.) е фраза, която би трябвало да бъде неразрешена.

Според вас кой е цифровият тренд на 2018-2019г.?
- Както доста други хора и аз считам, че блокчейн технологията - въпреки да е прехвалена и да не е отговор на всичко, е гражданска война, която ще продължи дълго след 2018 и 2019г.

Как ще наподобява интернет след 10 години?
- Добър въпрос. Мисля, че ще е доста по-сигурен в сравнение с в този момент. Освен това ще е също толкоз елементарно да имаш достъп до високоскоростен интернет колкото е да натиснеш копче. Винаги ще е на режим " включено ", както ще бъдем и ние. Но не съм уверен, че това е нещо положително.

Ще завладее ли изкуственият разсъдък човечеството?
- Предполагам, че е неизбежно, защото самата природа на индивида ще се промени със идващото потомство. Правенето на разлика сред човек, андроид или робот е доста сложна. Но това няма да се случи за една вечер и ще има странни допирателни точки по пътя. Може би най-после ще приключим на разнообразни планети с друг тип на всяка - за хора и за изкуствен интелект.

Как обществените медии трансформираха живота ни?
- За мен смяната беше добра, защото мога да споделям и популяризирам наличието, което върша. Въпреки това съм покъртен от неналичието на разсъдък, когато става въпрос за самото анагажиране със обществените медии. Хората ги употребяват по ленив метод, а това сътвори проблемите, които виждаме в последно време, по-конкретно пристрастяването и отрицателните сили, които се пробват да разклатят демокрацията. Все още съм набожен, само че всички канали би трябвало да бъдат тествани, усъвършенствани и преправени за интелигентен ангажимент, а не глупава немарливост.



Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и изявленията с тях ще откриете на страниците на в. " Капитал " в идващите седмици. В специфичната графа във връзка събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за обществените мрежи, изкуствения разсъдък, финтех промишлеността, умните устройства и цифровия бизнес:

- Иън Уортън , креативен шеф на цифровата организация AKQA
- Джесика Джиолио , публицист и стратегически шеф в компанията за маркетинг на потребителско прекарване Sprinklr
- Айелет Ноф , съосновател на PR организацията Blonde 2.0
- Джоел Хюс , шеф за Европа и Англия в краудфъндинг платформата IndieGoGo
- Димитрис Косифас , началник продажби на реклама за туризъм, покупко-продажби и технологии за Гърция, България, Кипър и Малта в Гугъл
- Момчил Кюркчиев , съосновател и изпълнителен шеф на мултимилионната Leanplum
- Людо Антонов , шеф " Инженерно развиване " в Pinterest
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР