Монтажът и демонтажът на коледната украса в София са поредните

...
Монтажът и демонтажът на коледната украса в София са поредните
Коментари Харесай

Борис Бонев обяви ще става ли кмет на София от ПП

Монтажът и демонтажът на коледната декорация в София са следващите действия, за които някои компании по контракт получават в пъти повече пари от други, разкри самостоятелния общински консултант Борис Бонев в предаването  

„ Лице в лице “ по бТВ.

Гостуването му в студиото беше право на отговор на изявление на зам.-кметът на София по превоза Кристиан Кръстев, който по-рано дефинира част от изказванията му за злоупотреби с уличното осветлени като отктровени неистини.

Бонев уточни, че в Район „ Средец “ по контракт се поставят 172 лева за събаряне на т.нар светеща завеса от коледната декорация, до момента в който определеният да направи същото в „ Оборище “ би трябвало да получи 854 лева Светещите гирлянди на уличните лампи са коствали надлежно към 16 и към 140 лева на метър, а един брой светещ детайл – 16 лева против 421 лева, разкри Бонев.

В предаването се включи по телефона зам.-кметът Кристиан Кръстев, който акцентира, че са били делегирани средства на двата региона, с цел да могат да възложат дейностите по украсата не на повишени цени, а по-евтино и посъветва Бонев да ревизира това. " Разбира се, той си води неговата предизборна акция. Аз го разбирам и му поисквам триумф ", разяснява Кръстев.

Борис Бонев разяснява информацията, ще бъде повдигнат за кмет на София от " Продължаваме промяната " по следния метод:

" Смятам, че ще бъда добър кмет на София, само че също по този начин съм уверен, че на нашия град му би трябвало единен фронт против модела ГЕРБ, тъй като от национално равнище той е преповторен и на общинско ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР