Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 02 ноември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Тревожите се за собствен непосредствен, който в последно време несъмнено не е на себе си. Има нещо в държанието му, което ви смущава. Поговорете с него на четири очи, само че без да го обвинявате, а като го изслушате.

Телец

Ако продължавате в същия дух, ще се докарате до положение на такава отмалялост, че няма да бъдете способни да изпълнявате ежедневните си отговорности. Претоварвате се прекомерно доста и това се отразява на нервната ви система. Успокойте топката - работата няма къде да избяга!

Близнаци

Неспокойни сте и това се отразява на качеството на работата ви. Не желаете да се проваляте с значима задача, която ви е сложена поради доверието, което шефовете ви имат във вас. Концентрирайте се, с цел да се справите сполучливо.

Рак

Днес е доста евентуално всичките ви секрети да излязат нескрито. Ще допуснете неволна неточност, която ще ви сложи в неуместна позиция и близките ще стартират да задават въпроси. Не сте длъжни да отговаряте, само че е допустимо те сами да се досетят каква в действителност е истината, която се пробвате да скриете.

Лъв

Днес ще ви се наложи да преосмислите проектите си за бъдещето. Имате тъкмо избрани стремежи, които да осъществите, само че с всеки минал ден ви бива напомняно, че няма по какъв начин това да се случи.

Дева

Денят ще бъде доста претрупан, тъй като с изключение на с работни задължения, сте заети и със фамилни разправии, които ви напрягат и изтощават. Опитайте се да се справите сполучливо и с двете - недейте да оставяте едното настрани.

Везни

Отчаяно се нуждаете от схващане и поддръжка, само че имате възприятието, че няма къде да ги намерите. Това в действителност въобще не е по този начин - тъкмо до вас стои човек, на който можете да разчитате безусловно.

Скорпион

Липсват ви околните ви и домът ви. По някаква причина за известно време сте надалеч от родното си място и това стартира от ден на ден да ви потиска. Стиснете зъби, тъй като този интервал най-вероятно ще бъде продължен.

Стрелец

Съмнявате се в искреността на половинката си и сте подготвени да ѝ поставите ултиматум, в случай че не ви разкрие какво в действителност значат дейностите ѝ. Недейте да реагирате прекомерно бурзно - най-вероятно става въпрос за нещо извънредно безобидно за връзките посред ви.

Козирог

Поставяте живота си в рамки, а това е напълно неверен метод за вашата натура. Вие сте свободомислещ човек, който има потребност от завършения и случки. Осигурете си ги, вместо да се затваряте сред стените на личния си дом.

Водолей

Опитвате се да извлечете максимума от обстановка, която смъква доверието във вас на работното ви място, само че това не е допустимо. Днес ще претърпите спад в кариерата си, само че положителната вест е, че от на следващия ден можете да започнете всичко по друг метод.

Риби

Днес към вас ще бъде ориентираното копието на не един противник. Притежавате нужния щит - увереността в себе си. Трябва единствено да го употребявате по най-правилния метод, с цел да не обърне против вас.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР